Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vyber vyhlafavaca na pozadi

(Téma vytvořeno: 13-07-2023 09:28 AM)
923 Zobrazení
Kusi_sk
Pioneer
Možnosti
Ahojte, vzdy po restarte, respektive vypnuti a zapnuti telefonu sa mi na pozadi spusti aplikacia vyber vyhladavaca. Ta bezi aj tyzden, pokial ju neukoncim manualne. Ako to mam zakazat, respektive co mam urobit, aby sa stale nespustala? Deje sa to od kedy mam telefon, teda asi pol roka.

image

0 Like
13 Odpovědi
MSunik2022
Student
Možnosti
Toto sa môže stať ak ste vynutili zastavenie aplikácie môžete ju skúsiť odinštalovať alebo zastavit
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Ak prepnete telefón do Safe Mode, vyskočí aj vtedy táto hláška?

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Zdravim,
skuste nasledovny postup:
Nastavenia/aplikacie/v riadku Vase aplikacie v pravo stlacte ikonku a dajte zobrazit systemove aplikacie/najdite apku Výber vyhladávača/otvorte a nastavte oznamenia na blokovane, povolenia na ziadne povolene povolenia a v casti bateria na optimalizovane alebo obmedzene.
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
To nieje ale oznamenie z aplikaciii vyber vyhladavaca ale z inej,akej netusim
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Ano, som si toho vedomy, ale nakolko ide o systemovu appku, tak toto je moznost ako co najviac obmedzit jej beh na pozadi nakolko sa bezne dostupnym sposobom vypnut neda.
@Kusi_sk...mozem sa opytat aky pouzivate prehliadac a ky vyhladavac mate nastaveny? Je to dost ojedinely problem a zatial ani na zahranicnych forach nebola najdena pricina objavovania toho hlasenia (teda aspon ja som nezaznamenal).
Vyssie uvedene nastavenia by Vas mali toho hlasenia zbavit.
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Suhlasim,tiez mam na tejto apke vypnute oznamenia,ale neviem ci od vyroby alebo som ich zakazal ja. Taktiez som na nic neprisiel,ani na inich forach
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Vsimol som si ze to ukazuje ked ste na "stranke" nedavne aplikacie...Skuste si stiahnut aplikaciu goodlock a home up,a v nastaveniach homeup v casti task changer vypnite moznost search bar. Ja to mam takto,cize neda sa vyhladavat ked ste na nedavnych aplikaciach...
0 Like
Kusi_sk
Pioneer
Možnosti
Pouzivam chrome a google. Skusal som nainstalovat edge a bing koli praci.
0 Like
Kusi_sk
Pioneer
Možnosti
To som neskusal. Mate na safe mode navod/link?
0 Like