Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Volte και Vowifi

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 20-04-2024 10:29 AM)
476 Προβολές σελίδας
Θοδωρής
Voyager
Επιλογές
Έχει κάποιος σε s23 ultra εταιρεία vodafone να μου πει αν δουλεύει το volte αν φενεται στην status bar ?
7 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, έχω Vodafone, ούτε θα το δεις στην μπάρα ούτε θα βρεις διακόπτη.
Η Vodafone με του βγήκε το 4G είχε εισάγει την τεχνολογία ως high definition κλήσεις... και τόνισε μόνιμα ενεργό.
Πλέον, με το LTE έχουν γίνει HD+ και θα το δεις να το βγάζει κατά τη διάρκεια της κλήσης σου.
Θα το καταλάβεις και καινκατα την κλήση από την καθαρότητα. Αρκεί να υποστηρίζει και του άλλου το δίκτυο και η συσκευή...
Θοδωρής
Voyager
Επιλογές
Διακόπτη έχει για το vowifi και στο μενού του τηλεφώνου και στον πίνακα ειδοποιήσεων. Πήρα και τηλέφωνο όντως το volte δεν θα φενεται στην status bar ενώ πριν που ήμουν στην κοσμοτε φενοταν κανονικά1713600709484_1713600709477_0.jpg1713600808501_1713600808496_0.jpg
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Άλλο το volte (voice over lte) και άλλο το wifi calling ...
Το πρώτο δίνει καλύτερη ποιότητα κλήσεων μέσω δεδομένων ενώ το δεύτερο δίνει τη δυνατότητα όπου δεν υπάρχει καλή κάλυψη δικτύου να χρησιμοποιεί το wifi που θα βρει για να περάσει την κλήση από εκεί...
Wifi calling έχει, και έχει διακόπτη αλλά για volte όχι...
Θοδωρής
Voyager
Επιλογές
Καλά το ξέρω ούτε στην cosmote είχε διακόπτη. Το ίδιο ακριβώς με τη vodafone απλά εκεί εμφάνιζε το volte σαν γραφικό στην status bar.
vagg17
Voyager
Επιλογές
Καλημερα.Και εγω με vodafone ειμαι.Στην μπαρα δεν βλεπεις κατι αλλα διακοπτη εχω κανονικα σε συσκευη galaxy s20.1713601697796.jpg
Θοδωρής
Voyager
Επιλογές
Αυτό το έχει και σε μένα.
Επιλογές
Το volte (HD+κλήσεις) σε cosmote που είμαι εγώ εμφανίζεται κανονικά και δίπλα από το σήμα του δικτύου, και κατά την διάρκεια κλήσεων η HD+ ένδειξη. Ενδεχομένως να μην εμφανίζεται στην Vodafone αλλά να λειτουργεί εξίσου. Το wifi calling είναι καλό καθώς σε σημεια που το δικτύο του παροχου είναι αδύναμο ή και καθόλου, μπορείς να συνδέσεις να λαμβάνεις και να κάνεις κλήσεις από το wifi.