Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Volání - zapnutí ochrany proti spamu

(Téma vytvořeno: 14-09-2023 08:50 AM)
859 Zobrazení
kajzrak
Journeyman
Možnosti

Zdravím, mohl by mi prosím někdo poradit, kde si na S23 ultra zapnu ochranu před otravnými telefonáty? Mám okolo několik lidí se Samsungem a všichni to mají default zapnuté. 

Koukal jsem na návod a tuhle možnost v nastavení volání vůbec nemám.

ID volajiciho.png

Screenshot_20230914_084655_Call settings.jpg

Díky

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @kajzrak
to je zvláštní, na S23U i Z Flip5 je tato funkce normálně k nalezení právě v nastavení hovorů. Napadá mě, máte cz distribuci? Pokud ne, v tomhle by mohl být problém.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

17 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @kajzrak
to je zvláštní, na S23U i Z Flip5 je tato funkce normálně k nalezení právě v nastavení hovorů. Napadá mě, máte cz distribuci? Pokud ne, v tomhle by mohl být problém.

kajzrak
Journeyman
Možnosti

Dobrý den,

máte pravdu, to asi bude ten problém. Telefon je EU distribuce.

FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
To nebude tim. U s23 je uz jen EUX distribuce..tedy EU. Mrknete se do nastaveni-aplikace (tam zapnete zobrazeni i systemovych) jestli tam mate toto1694687190206_1694687190199_0.jpg
0 Like
kajzrak
Journeyman
Možnosti

Hiya Service tam vidím

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Tak uz jen zkusit vymazat cache a data aplikace Telefon. Nemusite mit obavy...kontakty jsou ulozeny jinde
0 Like
kajzrak
Journeyman
Možnosti

Ok, vymazal jsem cache a data. Jen teď nevím, co by se mělo stát. Měl bych v nastavení telefonu vidět tu možnost zapnutí ochrany ID proti spamu?

FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Ano..v idealnim pripade by se po resetu aplikace mela ta volba objevit. Pokud tam neni jeste jiny problem. Jen pro jistotu...operatora simky mate taky ceskeho?
0 Like
kajzrak
Journeyman
Možnosti

A resetovat mám tu aplikaci Hiya Service? Případně dát vypnout nebo vynucené zastavení?

Operátor je český, T-mob

Díky

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Je to zvlastni ze to tam nevidite. No alternativne muzete zkusit toto https://play.google.com/store/apps/details?id=com.webascender.callerid
Je to totez od stejne firmy. Jenom samsung to uz rovnou integruje jako prepinac...
0 Like