Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Výměna prasklého skla a displeje

(Téma vytvořeno: 10-08-2023 08:22 AM)
974 Zobrazení
MichalKo
Journeyman
Možnosti
Zdravím, stala se mi nemilá věc, na mé S23 Ultra prasklo sklo a v jednom budě je i poškozená zobrazovací část, která při zaplém displeji pouze svítí bíle. Prostě a jednoduše je potřeba celá nová přední část. Vše ostatní funguje normálně, i dotyk, i v těch poškozených částech. Jinde ani škrábanec.

Můj dotaz směřuje na proces výměny displeje. Je možné ho po domluvě vyměnit i na počkání, třeba v rámci několika hodin, na některé oficiální prodejně Samsung, v mém případě třeba Samsung prodejna v Ječné ulici v Praze? O reklamaci není řeč, moje chyba. Nebo to takhle vůbec nefunguje? Nemám s tím zkušenosti, takhle rozbít telefon se mi povedlo poprvé. Díky za jakoukoliv radu.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, myslím, že výměna na počkání by možná být měla, ale bude nutné vše domluvit předem zejména aby servis objednal náhradní díl. Zkuste kontaktovat vybraný servis a domluvit se na postupu opravy: https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

Jako reklamaci to bohužel nelze akceptovat, ale tím, že výměnu provedete v autorizovaném servisu Vám poběží dal záruka na zbytek přístroje

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, myslím, že výměna na počkání by možná být měla, ale bude nutné vše domluvit předem zejména aby servis objednal náhradní díl. Zkuste kontaktovat vybraný servis a domluvit se na postupu opravy: https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

Jako reklamaci to bohužel nelze akceptovat, ale tím, že výměnu provedete v autorizovaném servisu Vám poběží dal záruka na zbytek přístroje

fajnsnek2
MichalKo
Journeyman
Možnosti
Ano, že to bude bez reklamace jsem počítal, šlo mi také o to, abych nepřišel o záruku.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Ještě to myslím rychle zvládala Mobil pohotovost, ta je také oficiálním servisním partnerem

fajnsnek2
Pantom
Pathfinder
Možnosti
Potom se podělte o cenu...určitě nebudu sám koho by to zajímalo.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Pantom Nemělo by to překročeno cenu uvedenou na stránkách společnosti Samsung:

https://www.samsung.com/cz/support/mimozarucni-opravy/

fajnsnek2
0 Like
MichalKo
Journeyman
Možnosti
Dle komunikace po mailu je cena 9874 Kč včetně DPH a práce. Expres servis do 120 minut je za příplatek 500 Kč.
Pantom
Pathfinder
Možnosti
Njn docela mazec, 1/3 ceny telefonu ale co už.
Gyula17
Pathfinder
Možnosti
Zdravím, možná drobný postřeh do budoucna - jsou banky, které v rámci promo akcí nabízí ke svým kreditní kartám různé benefity jako kupř. 'pojištění nákupu', tzn. pokud se vám stane, že do 6M od nákupu roztřískáte displej nebo vám telefon někdo ukradne, škoda se vám uhradí z pojištění. Samozřejmě podmínkou je, že výrobek byl uhrazen kreditní a je tam také spoluúčast, tuším, 1500 Kč, takže nepokryje banální opravy, ovšem zrovna vás, Michale, by bývalo 'zachránilo'. Tato by to mělo fungovat u banky, jež má v názvu jméno státu zaniklého rozdělením. Zatím jsem sám ještě neuplatnil, ale jelikož děti jsou experty v upouštění čehokoliv na zem, elektroniku platím výhradně onou kreditkou.
0 Like
MichalKo
Journeyman
Možnosti
Zdravím, tohle je můj první "úraz" telefonu v životě. Takže jsem na tom v součtu ještě dobře.
0 Like