Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Výměna displeje

(Téma vytvořeno: 02-01-2024 02:14 PM)
471 Zobrazení
alrah
Pathfinder
Možnosti
Máte někdo prosím zkušenosti z výměnou displeje na s23u v autorizovaném servise v Brně korektně na holandské? Mám se bát výměny? Radši koupit nový? Důvod výměny na vlněný displej v rohu tel.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Kunki77
Pioneer
Možnosti
Tak pokud je důvodem výměny displeje jeho vada, řešil bych problém reklamací. Reklamoval jsem že stejného důvodu kdysi mojí S10+ a displej mi byl zdarma výměněn. Byl jsem v servisu samsung, co byl v Brně u hlavního nádraží.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

12 Odpovědi
Řešení
Kunki77
Pioneer
Možnosti
Tak pokud je důvodem výměny displeje jeho vada, řešil bych problém reklamací. Reklamoval jsem že stejného důvodu kdysi mojí S10+ a displej mi byl zdarma výměněn. Byl jsem v servisu samsung, co byl v Brně u hlavního nádraží.
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, ne přímo s S23 Ultra, ale obecně je ten servis úplně v pohodě, svou práci dělají dobře a není vůbec důvod se toho bát.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

alrah
Pathfinder
Možnosti
Je z Mironetu a nechci být bez tel. měsíc. Ještě zvažuji jestli nepočkat na s24U, a tohle dát na protiúčet. Jen mě tento tel. dost vyhovuje a nemyslím, že S24 přinese přidanou hodnotu za cca 40 000.
0 Like
alrah
Pathfinder
Možnosti
Díky zítra ji tam hodím, on ten zvlněný displej mě fakt štvalo, ale pak mi to spadlo a tukl jsem hliníkovou hranu a to už mě fakt točí. :-).
0 Like
Kunki77
Pioneer
Možnosti
Tak to chápu. Tak to bych počkal na S24 a dal telefon na protiúčet. On to totiž ten vyměněný displej u s10+ udělal po pár měsících znovu a s výkupem kvůli tomu nebyl žádný problém.
0 Like
alrah
Pathfinder
Možnosti
Je to možné, ale díval jsem se na všechny s23u v mém okolí žádná to nemá. Jak jsem psal níž, s tím jsem ještě dokázal žít, ale spadlo mi to na hranu a trochu jsem ji zdeformoval. A to mě už točí, hlavně v tom vidím svoji neschopnost ohlídat tel. :-). Spíš se těším na s25U, tam se mluví o novém designu. 8000 za opravu není až taková tragédie
0 Like
Tadeáš
Pathfinder
Možnosti
Mironet má EU distribuci. Dejte pak vědět, jestli ten telefon na servis vzali.
0 Like
alrah
Pathfinder
Možnosti
EU distribuci s polska říkaly v samsungu. Na servis by jej vzali, ale až 30 dnů by trvala oprava, samozřejmě placená, cena 8900. Těch 30 dnu mi za to nestojí, koupím s24U. Má to výhodu mám se na co těšit:-)
Tadeáš
Pathfinder
Možnosti
Super, díky za info. Mám CZ, ale zajímalo mě to ze zvědavosti 🙂 Tak snad se S24 povede
0 Like