Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Výkupní cena v akci starý za nový

(Téma vytvořeno: 11-02-2023 03:59 PM)
595 Zobrazení
P69
Pioneer
Možnosti

Dobrý den, rozhodl jsem se využít akci Samsung starý za nový, mobil S22 ultra jsem nacenil, ale při označení , že mobil je bez nabíječky , tak mi byla cena snížena o 1000 Kč. Jak je to možné, když ani originální balení nabíječku neobsahuje?!

0 Like
13 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @P69

Co jsem četl, tak reálně se to pak neřeší, takže ji nechte zaškrtnutou a výkup by měl proběhnout v pořádku. 

fajnsnek2
0 Like
P69
Pioneer
Možnosti
Už jsem to poslal, tak uvidíme.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Myslím, že ano, nemůžete přece odevzdat něco co jste nedostal... 

fajnsnek2
0 Like
P69
Pioneer
Možnosti
Navíc nabíječka originální Samsung 25 W je taky za podstatně méně korun.
0 Like
momoz
Pathfinder
Možnosti

Tady pozor, ohledně toho jsem psal na MP a odpověď byla, že se musí přibalit kabel, který byl v balení, jinak Vám bude stržena částka jako bez nabíječky. Takže u S22 > kabel = nabíječka.

0 Like
P69
Pioneer
Možnosti
Dík, kabel jsem samozřejmě přibalil.
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, škoda, že jste to už odeslal. Ekonomicky výhodnější je mobil jako S22 prodat přes bazar a na protiúčet sehnat nejlevnější bazarový telefon nebo nejlevnější tlačítkový. Já takto dal na protiúčet nějaký Alcatel a S22 prodal kamarádovi a vydělal jsem na tom asi 3000 Kč, a to jsem mu to dal docela levně.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
DortVedro
Journeyman
Možnosti
Tak dejte potom vědět jak jste dopadl. Taky budu dávat telefon k odkupu a tohle mě zajímá.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @P69 

před pár dny jsem prodával tátovu S21U v mobilní pohotovosti, dal jsem výkup online a poté telefon odnesl na prodejnu a také jsem zaškrtl nabíječku, i když logicky v balení není a na prodejně ji slečna chtěla, řekl jsem ji, ať si vyhledá, že nabíječky už tyto modely nemají a po její kontrole mi byla vyplacena celá částka. Takže nemusíte mít strach, případně se braňte 🙂

0 Like