Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Sms

(Téma vytvořeno: 15-03-2025 10:09 PM)
322 Zobrazení
Suezu
Journeyman
Možnosti
Zdravím. Môj tlf nechce posielať správy. Klasika. Či už mám zapnuté alebo vypnuté RCS. Už som aj prepísala čísla na +421, čo chvíľu išlo a zas nejde. Ale niekde poslať viem. V Orange mi pomôcť nevedia.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Suezu
Journeyman
Možnosti
Mala som google , lebo nefungoval ani original samsung. Teraz som to prepla a zatial ide. Uvidim, ci to bude robit.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

13 Odpovědi
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekný večer,skúsil by som RCS správy nastaviť cez menu v telefone-aplikacie-do hlbokeho spánku.Preinštaloval by som appku Samsung Messages zo Storu a nakoniec,vytiahol simku-trošku očistil čip a zasunul späť do @ariadenia,niekedy pomôže vykonať prepnutie do režimu lietadlo a po chvilke naspäť.
0 Like
Borderka
Hotshot
Možnosti
Co znamena nechce? Zobrazuje nejaku spravu? Na vsetky cisla nejde odoslat? Cez wifi alebo cez data?
0 Like
Suezu
Journeyman
Možnosti
Proste nepošle. Niekomu pošle, niekomu nie. Skúšala som všetky možnosti, kombinácie. Aj s dátami aj bez aj vypnuté RCS.1742077125207.jpg
0 Like
Borderka
Hotshot
Možnosti
A v inom telefone funguje všetko ok?
0 Like
Suezu
Journeyman
Možnosti
Ano. Doteraz som mala xiomi a vsetko slo. Tam som pred 4mi rokmi vypla rcs chaty a išlo mi vsetko v pohode.
0 Like
ParkerPM
Helping Hand
Možnosti
Skuste si dať predvolenu aplikaciu na správy tu originál samsung
0 Like
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti
Zkuste jeste zrusit rcs pres web:
https://messages.google.com/disable-chat
0 Like
Gigi_Dag
Helping Hand
Možnosti
Máte nastavene číslo centra?
0 Like
Suezu
Journeyman
Možnosti
Samozrejme. Inak by to neposielali vobec sms. Ald niekam pošle, niekam nie. Vôbec neviem, podľa čoho si to vyberá čísla.
0 Like