Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Simultánny preklad a čítanie textu v aplikácii v slovenčine

(Téma vytvořeno: 02-11-2024 06:38 PM)
439 Zobrazení
Lala1988
First Poster
Možnosti
Ahojte, toto je môj prvý telefón od Samsung, a trošku som prekvapená že nie je dostupné čítanie textu v slovenčine. Predtým som mala pixel aj Xperiu aj iPhone a nebol s tým nikdy problém. 
Tak skúšam či sa to dá nejako obísť. 
image

image

image

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dobrý den, obejít to lze přes aplikaci Google Translator, která poměrně nově nabízí AI konverzaci, kdy sama krásně rozpoznává 2 mluvené jazyky a plynule je překládá...

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Lala1988 

na jazykovém balíčku pro naše trhy se pracuje, ale nejsem schopný dát informaci, kdy bude oficiální vydání. Můžu jen doporučit být trpělivý a prostě si počkat.

Ifen
Voyager
Možnosti
Trpělivě čekáme už skoro rok😂😂😂 Mezi tím už bude řada S47 a my budeme trpělivě čekat, nikde ani zmínka, kdy a jestli vůbec čeština a slovenština bude😂
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Já podal pouze informaci, která mi je dostupná. Nic víc, nic míň. Taky mě to mrzí, ale zase většina funkci třeba češtinu má.

FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Na cestine se nepracuje. Kdyby ano, oznamil by to samsung v nejake tiskove zprave aby zmirnil animozitu zakazniku, ktere svym prohlasenim o "cestine za rohem" pri prodeji s24 sproste podvedl.
Od te doby samsung uz jen mlci (zbabele zalezly v dire) a vse ostatni jsou dohady zde na foru.
Jestli mi neverite, zeptejte se @potasm na zdroj te informace, ze se na "lokalizaci pracuje"...
Řešení
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dobrý den, obejít to lze přes aplikaci Google Translator, která poměrně nově nabízí AI konverzaci, kdy sama krásně rozpoznává 2 mluvené jazyky a plynule je překládá...
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
A v čem konkrétně Vám chybí čeština? V simultánním překladu telefonních hovorů? To je jediné, co nejde nahradit a co rozhodně nepotřebuji. Aplikace Samsungu moc nevyužívám, tak mi není jasné, kde ta čeština tak zásadně chybí. V mobilu je integrovaná Gemini. Google jí navíc cpe do všeho a ta česky umí.
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Běžte do Nastavení > Usnadnění > TalkBack > Nastavení > Převod textu na řeč > Preferovaný modul. Vyberte si podle preferencí. Pokud si zvolíte Samsung, stáhněte si přes ozubené kolečko slovenštinu. Na vše ostatní zkuste využít Geminy (nebo jinou AI). Na simultánní překlad použijte překladač Googlu nebo také Gemini, ChatGPT, ... . Simultánní překlad telefonních hovorů do našich mateřských jazyků zatím nezvládá žádný výrobce.
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti
Jak píšou ostatní výše, použijte na to například Google Translator, je asi v tuto chvíli nejlepší, bohužel slovenštiny a nebo češtiny se v dohledné době nedočkáme a je otázka zda vůbec. Je to samosebou v kontrastu toho co bylo uváděno při prezentaci řady S24, ale podle toho se musí každý zařídit sám, integrace od výrobce by byla pochopitelně uživatelsky příjemnější.
S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro