Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23+ - změna vyzváněcích profilů pro obě SIM

(Téma vytvořeno: 17-02-2023 12:22 PM)
195 Zobrazení
Daveman01
Navigator
Možnosti

Zdravím všechny, mám v telefonu 2 SIM karty a rád bych se zeptal, zda nevíte o oplikaci na změnu profilů (jasu displeje atd..) dle času a dne v týdnu, aby se automaticky telefon ztišil, nebo naopak po práci se zase automaticky zaplo vyzvánění. Používal jsem Profile Scheduler. Ten částečně funguje i teď, ale jen na SIM1. Na druhé SIM2 se nastavení nemění. Existuje nějaká možnost si to případně nějak přímo v telefonu nastavit nějakými pravidly? Nemám problém i lehkého programování nebo naklikání nějaké logiky. Děkuji moc za tipy.

0 Like
2 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

primo od samsungu je v telefonu funce režimy a rutiny.

Zde si nastavite - kdyz neco nastane.. telefon udela to a to..

Sam to pouzivam kdyz dojedu do prace, vypne se mi wifi sama a zvuky.. Jak dojedu domu, zapne se wifi a zvuk... Kdyz sednu do auta a pripoji se telefon k bluetooth - zapne se mi hotspot... a takhle tam muzete vrstvit pomalu co chcete ....

Vice ohledne detailnejsich skriptu by poradil asi kolega Libor...

Screenshot_20230217_124629_Modes and Routines.jpg

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý dne, když už mě kolega upozornil: dělal bych to stejně, přes Rutiny. Umí to docela dost věcí. Případně pokročilejší, ale placený nástroj je Tasker, ale na tak jednoduchou věc, jako je změna vyzvánění, je to zbytečné (je to placená aplikace)

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like