Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 Ultra 8gb vs 12gb

(Téma vytvořeno: 21-08-2023 11:58 AM)
1248 Zobrazení
Marek1990
Pioneer
Možnosti
Zdravím máte niekto skusenost sporovnanim tychto dvoch verzii samsungov s23ultra?
Ci je to len koli úložisko Rom aby to lepsie a plinulejsie zvladal ked tam bude tak vela vecí v úložisku?
0 Like
Marek1990
Pioneer
Možnosti
A nemá niekto taku skusenost že používal obe verzie?😀
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Je velmi mala pravdepodobnost, ze sa niekto taky najde z tu prispievajucich.
Bezny uzivatel, si myslim, rozdiel nepostrehne aj keby ste ich mali vedla seba.
Ako ale uz bolo pisane ma to iste negativa hlavne z dlhodobeho hladiska. Nevieme ako rychlo bude rast narocnost aplikacii na RAM, ale to si myslim, by nemal byt az taky problem. Kedze tie appky musia bezat aj na telefonoch strednej ci nizsej triedy, tak v rozmedzi 3-4 rokov to zas nebude az take hrozne, predpokladam. Druhym problemom moze byt uz spomenuta hodnota pri predaji, kde takato verzia skor strati na cene.
Nakoniec, si vsak odpoved na Vasu otazku musite zistit sam.
Nakolko kazdy pouziva mobil inak. Skuste si preto odsledovat v nastaveniach > starostlivost o bateriu a zariadenie>pamat, kolko ramky tak bezne vyuzivate a kolko vam ostava k dispozicii a podla toho budete vediet aku mate rezervu. Stale tiez mate moznost pouzit funkciu RAM plus.
Ak uz ako pisete telefon mate, tak za mna nie je dovod uvazovat nad vymenou ak vyslovene nemate nejaky problem resp. ze by ste citili, ze z neho zmykate maximum.
Marek1990
Pioneer
Možnosti
Áno je to také diskutabilné ale tiež si myslím že to asi nemá význam.
Len už od Note 10 plus som mal stále 12gb ram taktiež aj u Note 20 Ultra aj S22 Ultra len teraz tato S23 Ultra tu mam 8Gb ale tak všetko je super nič neseká ,nezamŕza ani nič podobné a aj samsung Dex sem tam používam a tiez žiadny problém. 😉
0 Like
Marek1990
Pioneer
Možnosti
Zdravím ak sa môžem opytat
Ked si optimalizujete vaš s23 ultra tak vam ostane kolko ram k dispozícii?
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Takto,ziadne apky na pozadi ako vydno na screenshote 1Screenshot_20230827_090048_One UI Home.jpgScreenshot_20230827_090041_Device care.jpg
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
A po minute nic nerobenia sa opat spustia procesy na pozadi tak som vasinou na 5gb,ale zalezi to aj od toho kolko aplikacii mate nainstalovanych
0 Like
Marek1990
Pioneer
Možnosti
Zdravím ďakujem pekne
Ano aj u mna je to cca tak az na to ze ja mam k dispozícii voľné 3gb na 8gb verzii
Takže pohodicka
0 Like
Marek1990
Pioneer
Možnosti
A ram plus nemavate zapnuté?
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Nie ved mam 12gb co je dost,a navise original ramka je myslim rychlejsia ako vnutorne ulozisko,ma to zmysel asi iba pri 8 a menej gb pamate ram
0 Like
Marek1990
Pioneer
Možnosti
Neviem ja som aj na 8gb vedel v pohode fungovat bez nej a mam aj dost vela aplikacii nainstalivamych a dost ich aj pouzivam naraz spustenych respektívne na pozadi bezia ale teraz ju uz mam zapnutu
0 Like