Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

S23 Ultra υπερθέρμανση

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 08-06-2023 02:31 PM)
440 Προβολές σελίδας
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Καλησπέρα παιδιά. Έχω το S23 ultra και λόγο δουλειάς μέσα από το κινητό λόγο του ότι με τα δεδομένα πιάνω πολύ υψηλές ταχύτητες λήψης, κατεβάζω πολύ μεγάλα αρχεία στον υπολογιστή μιας και το έχω κάνει hotspot.

Το θέμα είναι ότι τόσο με 5G όσο και με 4G το κινητό ζεσταίνεται παρά πολύ αγγίζοντας μέχρι και τους 70 βαθμούς καθώς κάνει λήψη αρχεία μεγάλα ο υπολογιστής.

Αυτό είναι επικίνδυνο για το κινητό; Μπορεί να πάθει ζημιά; δεν θα έπρεπε κανονικά να υπάρχει κάποια ειδοποίηση υπερθέρμανσης όπως υπάρχουν σε άλλα κινητά; Πχ στα Xiaomi αν αγγίζεις υψηλές θερμοκρασίες τότε είτε κλείνει ίντερνετ κλπ είτε απενεργοποιείται. Εδώ δεν υπάρχει κάτι;

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, οι θερμοκρασίες αυτές προέρχονται από τη κεραία και το modem και όσο δεν επηρεάζεται η cpu και η gpu δεν νομίζω να βγάζει μήνυμα υπερθέρμανσης για να κλείσει.
Βασικά αν χρειαστεί να κλείσει, θα κλείσει.
Πως βλέπεις θερμοκρασία?
Λόγω υψηλών ατμοσφαιρικων θερμοκρασιών γενικότερα καλό θα ήταν να αποφεύγεις τόσο επιβαρυντικά φορτία. Ή τουλάχιστον προσπάθησε να το έχεις κάπου δροσερά όταν το επιβαρύνεις τόσο.

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

3 Απαντήσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, οι θερμοκρασίες αυτές προέρχονται από τη κεραία και το modem και όσο δεν επηρεάζεται η cpu και η gpu δεν νομίζω να βγάζει μήνυμα υπερθέρμανσης για να κλείσει.
Βασικά αν χρειαστεί να κλείσει, θα κλείσει.
Πως βλέπεις θερμοκρασία?
Λόγω υψηλών ατμοσφαιρικων θερμοκρασιών γενικότερα καλό θα ήταν να αποφεύγεις τόσο επιβαρυντικά φορτία. Ή τουλάχιστον προσπάθησε να το έχεις κάπου δροσερά όταν το επιβαρύνεις τόσο.
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θερμοκρασίες είδα μέσω μιας εφαρμογής. Γενικότερα έπιανε μεταξύ 50-68°C όταν κατέβαζε, γενικότερα δεν έχω θέμα με την θερμοκρασία καθώς μενει δροσερό, αλλά είπα να συμβουλευτω το φόρουμ γιατί τώρα τελευταία δεν τα πάω καλά με την Samsung. Να σαι καλά! 😄
tomtom13
First Poster
Επιλογές
Έχω αγοράσει το Samsung Galaxy s23 Ultra και όποτε βλέπω μία ταινία στο κινητό ψήνεται... κάτι δεν έχει κάνει καλά η Samsung στο θέμα ψύξης? Να το πάω για σέρβις ή αντικατάσταση? Και ακούγεται και ένας τρομερός θόρυβος σαν να κροταλίζει όταν το κουνάς ντροπή στην εταιρεία για τέτοιο κινητό