25-04-2023 10:07 AM - upraveno 25-04-2023 10:08 AM
Zdravím, od koupě Samsung S23 na konci února mám s telefonem občasný nepříjemný problém. Telefon se sám nepravidelně a bez zjištěných souvislostí vypíná. Je to vždy tak, že telefon někde leží nebo je v kapse a když ho chci probudit, je vypnutý. Musím ho zapnout, provede se Optimalizace aplikací a pak naběhne a nejdou žádná data. Musím telefon restartovat a teprve pak funguje - dny, týden a pak se zas nečekaně vypne. Na začátku, po přenosu dat ze starého telefonu přes Smart Switch, to dělalo každý den. Tak jsem provedl reset do továrního nastavení, všechno nastavil a přenesel znova manuálně, bez Smart Switch a zdálo se to OK, ale pak to začlo zase, ne každý den, ale tak minimálně jednou týdně se to stane. Telefon není zahřátý, nevidím souvislost s ničím. Zkoušel jsem také Wipe cache v boot menu, týden byl klid a dnes zas vypnutý. Nepomohla ani žádná dosavadní aktualizace systému či aplikací. Starý S10e takové problémy neměl. Můžu to určitě reklamovat, ale vzhledem k četnosti výskytu problému je to takové nejisté. Nesetkal se s tím někdo?
o 25-04-2023 10:30 AM
Dobrý den, tohle není rozhodně běžné. Už jste udělal všechno, co bychom vám tu asi mohli poradit. Pokud budete reklamovat, nedělejte factory reset, protože v logu by mohly být uložené diagnostické informace.
25-04-2023 10:31 AM - upraveno 25-04-2023 10:33 AM
Dobrý den @Anonymous User
vyzkoušel jste poměrně dost věcí co bych doporučil, zkusit to v bezpečném režimu (jestli není na vině nějaká externí aplikace) a týden vyčkávat asi nemá úplně smysl. Pokud jste provedl i tovární reset a situace se opakuje, tak bych určitě reklamoval. Není to normální chování. I když chápu, že se jim to v servise nemusí projevit, když to není tak časté. Tady to vypadá na HW chybu.
o 25-04-2023 11:03 AM
Díky za odpověď. Můžu nějak zamknout data/aplikace, aby v servise měli k telefonu přístup, ale ne k mým datům/aplikacím?
25-04-2023 11:09 AM - upraveno 25-04-2023 11:11 AM
Ano, říká se tomu režim údržby.
Nastavení - péče o zařízení a dole najdete režim údržby.
o 25-04-2023 11:43 AM
Ano, ale mám informaci, že v servise z toho nejsou nadšení a v případě výměny základní desky o data stejně přijdete. Lepší je smazat, co nechcete, aby někdo viděl, odebrat účty a odstranit heslo a předat to do servisu takto.
o 27-05-2023 01:34 PM