Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 nejde zapnout

(Téma vytvořeno: 25-01-2024 09:17 AM)
763 Zobrazení
Niiiikaaa
Apprentice
Možnosti
Dobrý den,  
Dnes se mi vypnula S23 a nejde zapnout, nereaguje na nabíjení, ani na restart/reset. Existuje ještě nějaká možnost jak to nahodit nebo je třeba navštívit servis?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jestli se jen tak vypnula, mohlo v ní něco umřít. Zkuste držet 30 sekund tlačítko snížení hlasitosti a zapíncví tlačítko, případně zkuste telefon položit na bezdráovou nabíječku. Pokud tohle nezabere, tak asi servis 😞

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jestli se jen tak vypnula, mohlo v ní něco umřít. Zkuste držet 30 sekund tlačítko snížení hlasitosti a zapíncví tlačítko, případně zkuste telefon položit na bezdráovou nabíječku. Pokud tohle nezabere, tak asi servis 😞

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Mamb0
Pathfinder
Možnosti
Zdravím, stalo se nám něco podobného s A8 už jsme se smířili že telefon je mrtvý. Tak jsem pořídil nový telefon. Po pár dnech jsem dal A8 na nabíječku a ta mrcha se normálně začal nabíjet 😂 a funguje do dnes.... Už jsme ho darovali tak s ním funguje známý ale proč se to stalo. Nevím prostě hrál mrtvého brouka par dní bez šťávy a pak se rozjel no záhada
0 Like
Niiiikaaa
Apprentice
Možnosti
Děkuju, úplně jsem zapomněla odpovědět. Odjela na reklamaci, buď základní deska nebo konektor... modlím se za ten konektor 🙏🙈
Niiiikaaa
Apprentice
Možnosti
Díky, bohužel ani ne rok starého telefonu se lehko vzdávat nechci. Je v servisním středisku. Tak třeba jim tam taky naběhne a pošlou mi ji brzo zpátky 🙏😆
0 Like
Niiiikaaa
Apprentice
Možnosti
Vyřešeno, výměna systémové desky a nabijeciho konektoru:) ale hlavně dokázali zachránit všechno!!! :smiling-face:
0 Like