Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 nedokáže se znovu připojil k GSM síti (SIM 1, T-mobile)

(Téma vytvořeno: 21-08-2023 12:59 PM)
747 Zobrazení
Members_Ufl7xlb
Student
Možnosti

Dobrý den, telefon mám skoro půl roku. Vše OK, jen SIM 1 se znovu nepřipojí k síti, pokud se ocitnu na místě mimo signál. Telefon je nutné restartovat, pak se "chytne". SIM karta je stará, v S9+ to nedělala. Máte někdo podobnou zkušenost? Nápad na řešení? Byť je to v záruce, tak do servisu bych šel rád až to bude skutečně nevyhnutelné. Díky. 

13 Odpovědi
OndřejOndra
Pioneer
Možnosti
Já bych zkusil nechat vyměnit SIM kartu. A když to nepomůže tak nezbývá než to dát do servisu. Ještě možná zkusit zapnout a vypnout režim Letadlo. Ale přikláním se k té nové sim kartě.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Osobně ne, ale na různých fórech jsem podobný dotaz už viděl. Zdá se, že to je "vlastnost".

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Zkuste misto restartu celeho telefonu pouze zrestartovat gsm modul (prepnutim do rezimu letadlo a zpet).
Pokud to zabere, udelejte si na to treba rutinu, abyste nemusel porad restartovat telefon.
Members_Ufl7xlb
Student
Možnosti

Díky všem, vyzkouším to s tím letadlem.

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Reset gsm modulu pocitam pomuze urcite. Sam jsem toto kdysi pouzival, kdyz jsem mival problem s tim, ze telefon se sice tvaril pripojeny ke gsm siti, ale nedalo se na nej dovolat. Pomohlo pouze prepnuti do letadla (nebo reset telefonu).
Nastavil jsem si rutinu, ktera mi kazdy den v 1 hodinu rano provedla prepnuti do letadla a zpet. Od te doby jsem tento problem uz nezaznmenal.
(pocitam, ze problem uz je davno vyresen, ale rutinu tam mam ze setrvacnosti aktivni porad
0 Like
kopik84
Journeyman
Možnosti
Na stejné téma jsem už zde založil také téma. Všichni máme společný problém a to je tmobile. Jsem z toho zoufalý. Stačí projet místem bez signálu a telefon se nepripoji nazpět k síti. Po ceste do práce mám dvě místa bez signálu. Režim letadlo to opět připojí do sítě. Co trochu pomohlo je použít ještě jinou sim kartu a mít ji v telefonu jen tak.
kopik84
Journeyman
Možnosti
Nezkoušel to někdo už reklamovat?
0 Like
Marmat1978
Apprentice
Možnosti
Zkoušel jsem snad všechno desítky telefonátu na t-mobile od nich je prý vše v pořádku i tovární nastavení ale problém stále přetrvává ztráta signálu a data se nezapnou teď už zbývá jen reklamace, ale moc tomu nedávám jsem dost zklamaný z tohoto telefonu,pokud by jste snad někdo měl řešení dejte prosím vědět díky
0 Like
djdekl
Explorer
Možnosti
Take me to zlobi, obyc S23 + T-Mobile