Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 FE

(Téma vytvořeno: 20-03-2024 03:46 PM)
206 Zobrazení
osozu
Pioneer
Možnosti
Ahojte akte niekto kúpenú S23FE, nejaké skúsenosti by sa zišli hlavne ako sa správa batéria, ci je to horšie ako s22+, alebo to isté? 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Gloomm
Journeyman
Možnosti
Zdravim, presiel som z s21fe na s23fe a co sa tyka baterie tak vsetko uplne rovnake, len mam pocit ze s23fe sa akoby menej prehrieval ako pri nabijani, tak aj pri narocnejsich aplikaciach v porovnani s tou s21fe. Podotykam ze v starom telefone bol iny procesor, qualcomm snapdragon 888 vs exynos 2200 v s23fe

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
3 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
osobnú skúsenosť nemám, ale zariadenia sú natoľko podobné, že rozdiel vo vydrži batérie bude minimálny a bude záležať hlavne na spôsobe používania. Pokiaľ plánujete prechod na iné zariadenie osobne by som odporúčal skôr radu S23 (nie FE) ak je otázkou čo najdlhšia výdrž batérie vzhľadom na použitý čipset.
Řešení
Gloomm
Journeyman
Možnosti
Zdravim, presiel som z s21fe na s23fe a co sa tyka baterie tak vsetko uplne rovnake, len mam pocit ze s23fe sa akoby menej prehrieval ako pri nabijani, tak aj pri narocnejsich aplikaciach v porovnani s tou s21fe. Podotykam ze v starom telefone bol iny procesor, qualcomm snapdragon 888 vs exynos 2200 v s23fe
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vás,nemám sice skusenost s S23Fe,ale prehrievanie malo byt odladené vylepšenou odparovacou komorou procesora ,ktora sa vyuzíva hlavne pri náročnych hrách a aplikaciach.Kolega prešiel z S-21 na S-23fe a tvrdil to isté,a to je stále na soc.sieťach🫣
0 Like