Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

"GALAXY S23 SERIES"

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 08-05-2025 03:38 PM)
331 Προβολές σελίδας
OPSM-GR_GAMER
Voyager
Επιλογές
Ρίξτε μια ματιά (ιδίως αν είστε κάτοχοι S23), όσοι ενδιαφέρεστε για smartphones και τις μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού τους!

23 Απαντήσεις
Evangelos0703
Voyager
Επιλογές
ΙΟΥΝΙΟ ΜΕ ΙΟΥΛΙΟ,ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ANDROID 16,UI 8.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ.
fotisgem
Legend
Επιλογές
Φίλε στην απλ δε σβήνουν από τις εικόνες τους έναν αναπτήρα εκτός αν έχουν 15 προ και άνω κινητό. Αυτό η σαμσουνγκ το έχει μέχρι και στο 22 μπορεί και στο 21. Αυτό είναι ένα παράδειγμα για τον αρθρογράφο που μιλάει για τα ποοοσα χαρακτηριστικά λείπουν από τα 23αρια.. αλήθεια πέρα από το video log ,το sound eraser και το μη λειτουργικό ούτε στα 25αρια beta ουσιαστικά now brief εγώ δεν παρατήρησα κάποια έλλειψη.

Όσον αφορά το υι7, οκ έγινε πατάτα μεγάλη, συμφωνω. Αυτό δε σημαίνει πως θα συνεχίσει να το κάνει κάθε χρόνο ούτε όμως το 6.1 που είχαμε έκανε το κινητό μας να κολλάει η να είναι γενικότερα μη λειτουργικό.
Για μένα προσωπικά τουλάχιστον δεν είναι κριτήριο ώστε να ξανασκεφτώ για σαμσουνγκ στο μελλον. Αλλά πράγματα, μπορεί, αυτό που θεωρω ότι είναι μεμονωμένο γεγονός όχι 😊
fotisgem
Legend
Επιλογές
Τι λάθη παρατήρησες; Σε ποια συσκευή αν επιτρέπεται;
Sabbath7-S25-ULTRA
Troubleshooter
Επιλογές
Έχω διαβάσει το ίδιο άρθρο και δεν συμφωνώ, δηλαδή κατά τον αρθρογράφο πρέπει όλες οι παλιές ναυαρχίδες να παίρνουν ολα τα καινούργια χαρακτηριστικά την νέας σειράς, καμία εταιρεία με σοβαρό μάρκετινγκ δεν το κάνει αυτό, πόσο μάλλον όταν πλασάρει μια νέα σειρά και θέλει να πουλήσει, στα υπόλοιπα πού λέει συμφωνώ όσον αφορά την αργοπορία τού One UI 7 το οποίο ήταν το Βατερλό της, παρόλα αυτά όμως όσον με αφορά δεν θα άλλαζα και πάλι brand, το UI της Sammy είναι κάτι το οποίο δεν το έχω βρει σε άλλη εταιρεία, αλλά αυτο είναι η προσωπική μου άποψη εννοείται!!!
OPSM-GR_GAMER
Voyager
Επιλογές
Έβαλα τον παραπάνω σύνδεσμο καθαρά και "ΜΟΝΟ" για ενημερωτικούς σκοπούς!

Δεν προσπαθώ να θέσω στον κόσμο ερώτηση επανεξέτασης για το ΑΝ θα αγοράσει ξανά Samsung Smartphone.
Δεν με αφορά καθόλου, δεν είμαι μέτοχος της Samsung, ούτε έχω παρωπίδες ώστε να μην βλέπω τα λάθη που κάνει.... 🤔

Κάθε ένας κρίνει μόνος του..........🤷
OPSM-GR_GAMER
Voyager
Επιλογές
Εφόσον η εταιρεία δεσμεύεται και δηλώνει π.χ. υποστήριξη με ενημερώσεις έως και 4 χρόνια, τότε ΝΑΙ!
Τα 1500€ που πληρώνουμε γι' αυτό το λόγο τα δίνουμε, εκτός αν έχω παρανοήσει κάτι! 🤔

Αλλά μάλλον δεν κάνω λάθος.....
Sabbath7-S25-ULTRA
Troubleshooter
Επιλογές
Υποστήριξη παρέχει με ενημερώσεις λογισμικού και ασφαλείας, τα 1500 τα δίνουμε για να αγοράσουμε μια συσκευή για τα χαρακτηριστικά πού έχει την στιγμή που την αγοράσαμε,για το αν θα βάλει κάποιο νεο feature που δεσμεύεται;;;
fotisgem
Legend
Επιλογές
Εθεσες το αρθρο προς κριση και απανταμε λεγοντας την αποψη μας. Ετσι λειτουργει το φορουμ, φιλε. Δε σε κατηγορησε κανεις
OPSM-GR_GAMER
Voyager
Επιλογές
Στο ότι σου λέει πως θα σου παρέχει μελλοντικά, π.χ., 7 χρόνια, νέες ενημερώσεις λογισμικού στη ναυαρχίδα που μόλις αγόρασες! Προφανώς, νέες ενημερώσεις λογισμικού παρέχει και στις σειρές A, M, F… Αλλά εκεί δεν πληρώνεις όπως στις σειρές S και Z!

Κατά τη γνώμη μου λοιπόν, εφόσον δεσμεύεται και σου λέει, «κουμπάρε, άστο σε μένα» για 4 ή 7 χρόνια, (που είναι τώρα), οφείλει να σου παρέχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στο premium προϊόν που αγόρασες.
Διότι αν το πάμε και εμείς ως πελάτες όπως η Samsung, τότε στο ταμείο του εκάστοτε καταστήματος, όταν έρθει η ώρα να πληρώσω, π.χ., θα πω και εγώ, «ξέρεις, δεν σου δίνω 1500€, σου δίνω 1000€ για τα μελλοντικά, κουτσουρεμένα, Android firmware update που θα μου προσφέρει η Samsung!»

Εγώ έτσι αντιλαμβάνομαι το θέμα, ωστόσο δεν επιβάλλω σε κανένα τη γνώμη μου!