Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problémy s voláním a daty po poslední lednové aktualizaci

(Téma vytvořeno: 22-01-2025 06:40 PM)
221 Zobrazení
iLibor
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, po poslední lednové aktualizaci mi přestaly na S23U fungovat mobilní data a volání. Po restartu mi oboje chvíli funguje a po chvíli to zase nejede. U dat jsem zjistil, že stačí přepnout režim sítě do LTE/3G/2G a pak data jedou, ale volání nejede do restartu nebo do zap/vyp režimu letadla. Signál ukazuje 2-3 čárky.

8 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
skúste vybrať a vložiť SIMkartu pokiaľ máte fyzickú. Pokiaľ ide už o staršie SIM zvážil by som tiež výmenu.
V telefóne choďte do nastavení > všeobecné spravovanie > resetovanie > resetovať na stavenia mobilnej siete.
Ako ďalší krok po update môžte skúsiť aj Wipe cache partition.
Pokiaľ sa situácia nezlepší, tak by som odporúčal skúsiť ešte factory reset.
Ak nič z uvedeného nezaberie skúsil by som kontaktovať servis.
https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/
iLibor
Journeyman
Možnosti
Děkuji za rychlou radu. Vyjmutí sim ani reset nastavení sítě nepomohl. Zítra zkusím jestě wipe.
Zjistil jsem, že v režimu sítě LTE/3G/2G jede i to volání. Když přepnu do 5G/LTE/3G/2G tak chvíli jedou data i volání a po chvilce nečinnosti pak nejede oboje. Když je to funkční tak svítí probarvená ikona 5G, když se přepne na ikonu 5G jen v obrysu, tak to přestane fungovat.
Faktory reset asi nyní oželím, když to jede aspoň v tom LTE a uvidím jak se to bude chovat po další očekávané velké aktualizaci.
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Blbne i odesílání SMS, dříve jen občas a teď skoro furt. Doručenka přijde třeba až za minutu.
0 Like
iLibor
Journeyman
Možnosti
Tak ani wipe cache nepomohlo.
Zajímavé je, že ve vedlejším městě mi režim sítě 5G/LTE/3G/2G bez problémů funguje nadále bez problémů. Sotva přijedu domů tak problém.
0 Like
vasicekjak89
Student
Možnosti

Potkal mě úplně stejný problém na S23. Nejprve jsme myslel vada SIM, tak jsem jsem si zařídil eSIM. Bohužel nepomohlo. V mém okolí je více lidí které potkalo a všichni mají T-Mobile. Dle konzultaci je pry problém s 5G sítí. Jediné co momentálně pomůže je v telefonu přepnout 5G sítě na 4G. Po přepnutí běží vše správně. Uvidíme zdali to vyřeší nadcházející update 🙏🏻

iLibor
Journeyman
Možnosti
Jo zatím to řeším tak, že v práci mám v klidu přepnuto na 5G a doma v jiném městě musím přepnout na LTE. Zajímavé, že do aktualizace nebyl problém.
0 Like
iLibor
Journeyman
Možnosti
Tak nakonec pomohlo vypnout v [pripojení / mobilní sítě / síťoví operátoři] automatický výběr operátora a vybrat toho svého
0 Like
vasicekjak89
Student
Možnosti

A po přepnutí na svého operátora tedy běží na 5G všude bez výpadků? Tak to take vyzkouším 🤔

0 Like