Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Predobjednávka

(Téma vytvořeno: 05-02-2023 08:43 AM)
1173 Zobrazení
josip258
Explorer
Možnosti
Oplatí sa podľa Vás predobjednávka. Ak máte S22. Medzi S22 a S23 je minimálny rozdiel okrem procesora a prednej kamery? Minulú rok bol výkupnú bonus 150€ +slúchadlá Galaxy Budeš Pro. 

V min.rok mali prvé mobilu časte výpadky signálu a podobne. 

0 Like
20 Odpovědi
AJelow
Helping Hand
Možnosti
Hodnota benefov je + - rovnaka. Mas tak predsa 512 za cenu 256gb. Za rok mat nejaky obrovsky skok je nerealne. Ktory vyrobca take nieco dokaze ze kazdy rok je seria s velkym rozdielom? To nie je ani technologicky mozne mat taky skok 😉 kto ma chut zmenit rozny model moze. Da do vykupu svoj aktulny + bonus 120e a vyjde ho to velmi vyhodne. Vacsina ludi vsak meni telefon raz za dva roky. Kde rozdiel je uz velky. Od fotoaparatu, baterky, displeju, procesoru a dizajnu.. kazdemu ako chuti, nech sa rozhodne. 🙂
danisp1704
Samsung Members Star ★
Možnosti
Mal by tam byť rozdiel ešte v lepšej svietivosti displeja 1750 udávaná v nitoch,lepšie ochranne sklo displeja Victus2 a mala by byť aj silnejšia batéria o 200mah n 3900 mah.samozrejme foťák a procesor+dalšie aktualizácie androida naviac🖐
0 Like
josip258
Explorer
Možnosti
Ja som šiel z S9 na S22. Viac nespokojní z novým telefónom som nebol. Aj keď som dostal 256Gb za cenu 128GB. Stále mám rušive zvuky keď telefonujem (e-sim o2). V servise povedali, že si mam vypnúť niektoré funkcie. Ak som sa sťažoval na výdrž batérie, nemám používať 5G. Rozhodne neodporúčam predobjednávku a Radim počkať polroka nech sa výťahu chýby. Mne na 50km na dátach sa 3x vypol signál a sa to pravidelne opakovalo. S9 bola super, a preto som opäť kúpil Samsung. Keď porovnam z Galaxy A52s,A53 je vidiet rozdiel. Len človeka výtoči keď si kúpi vlajkovú loď značky a vypadava Vám signál a povedia Vám, že nemáte používať niektoré funkcie. Podľa ma podviedli. Škoda, že u nás nemajú konkurenciu (Apple nerátam) v rozmeroch mobilu a Google pixel nie je oficiálne podporovaný.
0 Like
josip258
Explorer
Možnosti
Nakupujete si mobil pre to, aby Vám povedali v potom, že nemôžete používať všetky funkcie. Problém zo signálom malo okrem mňa kopec iných z fóra to viem.
0 Like
josip258
Explorer
Možnosti
Foťák okrem predného je ten istý, len procesor vie ho lepšie využiť. Z procesorom konečne ten istý ako inde vo svete a nie je v Európe iný ako v Amerike.
0 Like
AJelow
Helping Hand
Možnosti
Mrzi ma vasa skusenost
Urcite vam mali vymenit kus za kus. Problemy boli, neskor ich updatom opravili. V porovnani so vsetkym co sa vyrobilo je to zanedbatelne %. Keby to bol plosny problem tak by sa telefony nevyrabali a nepredavali. 10Tisice zakaznikov by sa stazovalo. Proste to sa stane ze niekto ma badly kus. Otazny je servis. Ja mam s22+ a bsolutne nemam ziaden problem s nicim. Top vydrz baterky a tom heavy user. S tym 5g to tak zial je. Ved si len spomente na vydrz prvych telefonov
A ake mali funkci, pripojenia..ziadne. mysliet si preto ze nadupany telefon vydrzi dlhsie ako den je scestne😉
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Všetky novinky (a to som možno aj na niečo zabudol) som sa pokúsil zhrnúť v tomto článku:

https://eu.community.samsung.com/t5/community-blog/samsung-galaxy-s23-series/ba-p/6855401

V závere sa môžte dočítať, že sám osobne som predobjednávku využil a objednal si model S23 Ultra.

Rovnako mám teraz na pár dní požičanú najmenšiu S23 a musím uznať, že zatiaľ som z nej milo prekvapený 🙂

---------------------------------------------------------------------------------
Pomohla Vám táto odpoveď? Klik na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás poteší
AJelow
Helping Hand
Možnosti
Problem so signalom je problem operatora. Mam orange a nikdy nemam problem nikde. O2 ma vo vseobecnosti uz roky najhorsie pokrytie a dostupnost. Na to naozaj telefon nema vplyv.
0 Like
Ultra92
Helping Hand
Možnosti
Prečo keď sem chcem dať 2 komentáre, tak nový komentár mi zruší prvý?
0 Like