Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Poskakující hláška v aplikaci zprávy

(Téma vytvořeno: 04-04-2023 10:50 AM)
973 Zobrazení
Michall01
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, aplikace Zprávy mi u vybraných zpráv ukazuje hlášku "Na tuto zprávu z krátkého kódu nelze odpovědět". Problém je, že hláška neustále "poskakuje", což jde vidět na videu. Nepomohla aktualizace aplikace ani systému. Můžete mi, prosím, poradit, co by mohlo pomoct? Moc děkuji!

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, dělá to zvolený způsob ovládání - gesta. Pokud přepnete na tlačítka, problém zmizí. Otázka je, co je pro vás důležitější. Já mezitím nareportuju problém, ale nejsem si jistý, jestli to je na straně Google nebo Samsungu.

Samsung S24 Ultra Black 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB |Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds / Buds2 / Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

15 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Michall01 

nechávám schválit video, ale z toho co píšete bych zkusil zatím vymazat data aplikace zprávy.

Nastavení - aplikace - zprávy (google či samsung) - úložiště - vymazat data.

O jednotlivé zprávy tímto krokem nepřijdete.

Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, dělá to zvolený způsob ovládání - gesta. Pokud přepnete na tlačítka, problém zmizí. Otázka je, co je pro vás důležitější. Já mezitím nareportuju problém, ale nejsem si jistý, jestli to je na straně Google nebo Samsungu.

Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds / Buds2 / Buds2 Pro / Buds3 Pro

Michall01
Journeyman
Možnosti
Vymazání dat jsem zkusil, ale problém to neodstranilo. V každém případě děkuji za snahu mi pomoct.
Michall01
Journeyman
Možnosti
Děkuji za radu, přiznám se, že ovládání gesty je pro mě dost důležitá funkce, zkusím tedy poskakování hlášky přežít, snad se problém časem podaří odstranit.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Ano, mám to tak stejně. Jen se dozeptám, jednalo se o google zprávy, že?

0 Like
Michall01
Journeyman
Možnosti
Ano, jedná se o Google zprávy.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Díky za doplňující info.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

To naprosto chápu. Ještě tedy můžete používat aplikaci SMS od Samsungu, která tu hlášku nezobrazuje vůbec.

Problém je nahlášen a byl odeslán dál.

pavlos1112
Explorer
Možnosti
Samsung zprávy tu hlášku zobrazuje taky