o 28-03-2024 02:08 PM
Dobrý den,
proč měníte v one ui 6.1 nastavení gest proboha??
Roky zažité ovládání najednou nefunguje, co to znamená, kde to nastavím zpět??
Díky
Vyřešeno! Přejít na řešení
28-03-2024 02:12 PM - upraveno 28-03-2024 02:16 PM
Dobrý den @Members_Q1HkRfE
nainstalujte si aplikaci od Samsungu Good Lock a v něm modul NavStar (nejnovější verzi) a v něm najděte nastavení Enable extra gesture settings. Tím se obnoví možnost nastavení gest, které znáte.
Pokud nebudete mít nejnovější aktualizaci modulu Navstar, počkejte na update od Samsungu (měl by se objevit v rámci dní), případně můžete stáhnout z neoficiálního odkazu.
Upozorňuji, že pokud se rozhodnete stáhnout z níže přiloženého odkazu, jednáte na vlastní riziko. Není to oficiální web Samsungu! Svému otci jsem to tak nicméně na jeho Ultře vyřešil, tak samo jako pár uživatelů tady na community.
https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-navstar/
28-03-2024 02:12 PM - upraveno 28-03-2024 02:16 PM
Dobrý den @Members_Q1HkRfE
nainstalujte si aplikaci od Samsungu Good Lock a v něm modul NavStar (nejnovější verzi) a v něm najděte nastavení Enable extra gesture settings. Tím se obnoví možnost nastavení gest, které znáte.
Pokud nebudete mít nejnovější aktualizaci modulu Navstar, počkejte na update od Samsungu (měl by se objevit v rámci dní), případně můžete stáhnout z neoficiálního odkazu.
Upozorňuji, že pokud se rozhodnete stáhnout z níže přiloženého odkazu, jednáte na vlastní riziko. Není to oficiální web Samsungu! Svému otci jsem to tak nicméně na jeho Ultře vyřešil, tak samo jako pár uživatelů tady na community.
https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-navstar/
o 28-03-2024 02:20 PM
Ha, funguje, díky!!!!
Goog Lock jsem už původně stáhnutý měl, ale ta možnost v modulu NavStar vůbec nebyla, po updatu na verzi co jste poslal už tam je!
Díky ještě jednou!
o 28-03-2024 03:09 PM
o 28-03-2024 05:26 PM
o 29-03-2024 05:05 AM
o 29-03-2024 11:39 AM
Já zase nemůžu vystát jakékoliv ovládací prvky na displeji. Jen to zabírá místo a je to pro mě k ničemu. Mozek se snad velmi rychle dokáže adaptovat na to, že ovládá telefon podle gest. Nepotřebuju k tomu mít zabraný displej nějakými prvky Hned s prvním androidem, který jsem měl (S9), jsem se jich zbavil, jak to šlo.
o 29-03-2024 02:21 PM
o 07-04-2024 09:21 AM
Zima není tak dlouhá, abych se tím trápil a to jsem z Krkonoš. Slabší typy rukavic fungují na dotykových displejích a pak je v nich rozdíl v tom, jak dobře. Takže je to i o jejich výběru. Při běžném nošení slabých rukavic do města s gesty není problém, protože mají ve špičkách prstů vodivá vlákna. Slabé sportovní rukavice na základní obsluhu v přírodě fungují (i když tam přiznávám, že gesta zlobí nejvíce a člověk se s tím musí naučit) a silné např. lyžařské rukavice musí člověk stejně sundat, protože už by ovládání nešlo a nemají vodivé konce. Nevybavuji si, že bych měl problém se zmrzlými prsty a rozčiloval se nad gesty. Pokud jste ale méně šikovný, pak si ovládací prvky klidně nastavte
o 10-04-2024 09:49 AM
Dobrý den.
Mohu poprosit screenshot nastavení toho modulu NavStar?
Mám S23 a nějak se k obnově původních gest nemohu dopracovat.