Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

One ui 7 - s23

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 13-04-2025 08:27 AM)
369 Προβολές σελίδας
ArgirisKontos
Helping Hand
Επιλογές
Αύριο ξεκινάει μαλλον η διάδοση του one ui 7 στα s23 series οπότε μάλλον απο Πέμπτη όπως έγινε και με τα s24 σε ελλαδα άρα ετοιμαστείτε για Πέμπτη μαλλον 
21 Απαντήσεις
ArgirisKontos
Helping Hand
Επιλογές
.1744522077036.jpg
Επιλογές
Καλημέρα φίλε, έχω μια ερώτηση. Αγόρασα ένα τηλέφωνο σε άλλη χώρα, αλλά είναι καταχωρημένο στην Ελλάδα εδώ και 1 χρόνο. Όταν ληφθεί η ενημέρωση, το ίδιο μοντέλο τηλεφώνου που αγοράστηκε στην Ελλάδα θα λάβει τις ενημερώσεις. Θα λαμβάνει τις ενημερώσεις; Εξαρτάται από τη χώρα στην οποία κατασκευάστηκε. Ελπίζω να έγραψα σωστά αυτό που με ενδιαφέρει.
Dimitris2101
Voyager
Επιλογές
Όσοι είστε κάτοχοι S23 και εχετε CSC EUX μην περιμένετε τώρα τον Απριλίου την αναβάθμιση οπως και εγώ που είμαι κάτοχος S24 FE συνεχίζει να μας κοροϊδεύει η Samsung1744538628000.jpg
ArgirisKontos
Helping Hand
Επιλογές
Δεν το γνωριζω αυτο
ArgirisKontos
Helping Hand
Επιλογές
Άμα ισχύει αυτό... η samsung θα το παραγαμησει
Επιλογές
Ευχαρηστω
Dimitris2101
Voyager
Επιλογές
Κατα πάσα πιθανότητα μάλλον ισχύει
Dimitris2101
Voyager
Επιλογές
Τον επόμενο μήνα θα πάω ή σε S25 series ή σε iPhone δεν παλεύεται άλλο ή Samsung πραγματικά
ArgirisKontos
Helping Hand
Επιλογές
Κοίτα εγώ να σου πω την αλήθεια καλοκαρι θα πάω σε s25 για εμένα μετά το one ui 7 η samsung προσωπική μου άποψη την πέρασε την iPhone και σε αυτό που ήταν λιγο πισω , ο μόνος λόγος να πας σε iPhone ειναι άμα είσαι content creator και θες τα καλύτερα βίντεο και καλυτερη εγράφη βίντεο μέσω τρίτων εφαρμογών αλλιώς προσωπικη μου άποψη τον θεωρώ κάποιον ηλιθιο να παρει iPhone εκτός αν δεν τον νοιάζει αν ειναι τοσο καλο το τηλέφωνο για τα λεφτά που έδωσε και απλά θέλει να φλεξαρει σαν ένας μεσο χρήστη iphone