Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Občasné vypadávanie wifi po aktualizácii na ONE UI 7 - S23+

(Téma vytvořeno: před měsícem)
165 Zobrazení
OneUI7disaster
Apprentice
Možnosti
Nahodne párkrát za deň vypadne wifi, pritom mám max signál a deje sa to na mieste kde mi nikdy predtým wifi nevypadávalo.

Len ďalší problém s ONE UI 7. Neviem čo sa stalo, ale tá aktualizácia je úplná katastrofa. Keby to šlo, vrátil by som sa na predošlú verziu a asi už nikdy neaktualizoval.

Prečo zmena ikonky batérie? Občas ťažko vidno kolko mám %.
Prečo sú skryté ďalšie veci a nedá sa s tým nič urobiť? Nevidím či mám nastavený budík, nevidím či mám zapnutý bluetooth a to ani nespomínam koľko vecí som musel opravovať po aktualizácii, samozrejme to nešlo opraviť všetko. 
O problémoch v ONE UI 7 by sa dala napísať kniha, tak viac rozpisovať nebudem.

Zodpovedný človek, ktorý je za túto katastrofálnu aktualizáciu zodpovedný, by mal dostať padáka. 

Ja len dúfam, že sa všetko časom opraví a hlavne, že dáte ľuďom možnosť si nastaviť mobil podľa seba, napr. čo sa bude zobrazovať atď 
6 Odpovědi
Jhsoftserv
Helping Hand
Možnosti

Všetko čo ste spomenuli je tu preberané už min.2 mesiace, dizajn a jeho úpravy sú vecou názoru, každopádne pozrite aj v iných témach pre iné telefóny.

P.s. ale k nespoľahlivosti, čo robiť ako prvé? Ak ste neurobili doteraz tak odporúčam po najnovšom update vymazať dočasnú pamäť (wipe cache partition, iba toto, pozor nie wipe data/factory reset - to by ste prišli o dáta v zariadení) cez recovery  (https://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-galaxy-s23-plus/wipe-cache/), následne reštart, a ešte uribte reset (len) mobilných pripojení, wifi a bluetooth a opätovné spárovanie zariadení (ak nejaké používate) následne sledovať pár dní stav batérie, stav by sa mal určite zlepšiť. Ak ale nič nezaberie, tak vám zostane len urobiť hard reset (predtým záloha dát, aby ste o ne neprišli, ale nie nastavení)

1. Samsung S25 Ultra 12GB / 1TB, Titanium Gray, Android 15, One UI 7.0, S938BXXS5AYF4 + Galaxy Buds3, Amazfit GTR 47, Stainless Steel, 1.3.8.04
2. Oneplus 6 8/256 GB, Android 15, lineage 22.2, 3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Android 15, lineage 22.2

Jh.soft.serv - 14 phones - 1/2 years cycle rate - 21.43% conservation
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ako Vám už písal Jhsoftserv, skúste Wipe cache partition a cez nastavenia > všeobecné spravovanie > resetovanie > Resetovať nastavenia pripojení Wi-Fi a Bluetooth.
Čo sa týka zmien, tak určite sa niektoré veci ešte vyladia a na niektoré si zas užívatelia časom zvyknú. Často totiž nejde ani tak o problém ako o vec zvyku. Tiež som kedysi nadával, keď sa prechádzalo na One UI 6. Toto sa doteraz opakovalo stále, po roku pri každom väčšom update niektorí užívatelia nedajú dopustiť na predošlú verziu a keď vyjde ďalšia, tak už bola zas tá najlepšia. Myslím ale, že čo sa týka vizuálu tak sa to teraz nevyrieši nakoľko už máme za rohom One UI 8 a sústredenie už je zamerané tam.
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň @OneUI7disaster 

Názory na nové OneUI sa líšia a ako sa tu píšu, niekomu to môže byť po chuti, inému nie. Po dlhšom čase prišla väčšia dizajnová evolúcia, pričom s takou sú často spojené aj Vami spomínané neduhy a nevôľa voči zmene.

Je pravdou, že OneUI 7.0 nebude pravdepodobne historicky patriť medzi tie najobľúbenejšie update-y, keďže ja jej jeho vývoj sa docela dosť zdržal. 

Aktuálne sa však pracuje na novom OneUI, tak uvidíme, čo nám budúcnosť prinesie 😉

0 Like
OneUI7disaster
Apprentice
Možnosti
Vyskúšam vymazať tú cache keď bude čas, snáď to pomôže. Radšej najprv urobím len reset mobilných pripojení.
Rutiny mi tiež nefungovali, to sa podarilo vyriešiť tiež cez vymazanie cache, ale len tej aplikácie, nie celého telefónu.

Android aom vždy bral tak, že je viac možností ako si to upraviť podľa seba.
Ale Samsung sa vydal druhým smerom, no snáď to tak nebude.
Predtým mi najviac vadilo to, že pri použití 50MP fotoaparátu to automaticky upravuje a v podstate ničí fotky, čiže 50MP je pre mňa nepoužiteľný.
Nechápem prečo nedajú možnosť to vypnúť, doslova tú fotku môžem nachvíľku vidieť v galérii v pôvodnom stave, než sa upraví.

Snáď bude ONE UI 8 oprava tejto sedmičky a snáď dajú ľuďom možnosti nastaviť si mobil podľa seba.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Pokud vypadne Wi-Fi a automaticky se nepřipojí, tak také zkontrolujte a případně nastavte zabezpečení sítě na routeru na WPA, WPA2 nebo WPA3. Další možností je zkusit vypnout " Nastavení -> Zabezpečení a soukromí -> Automatické blokování -> Maximální omezení"

Valná většina změn ve OneUI 7 jsou jen převzaté změny v Androidu 15. Včetně nastavení a vzhledu. Narozdíl od předchozích aktualizací, je stížností relativně málo. Viz. historické příspěvky v Members.
0 Like
OneUI7disaster
Apprentice
Možnosti
Vypadne to len nachvilku, potom sa to pripojí.
Zdá že resetovanie mobilných pripojení zabralo, ale hodne divná chyba, lebo keď sa to odpojilo, tak písalo, že sa znovu pripojí keď sa zlepší kvalita signálu, ale signál bol v pohode, na mieste kde mi to nikdy predtým nevypadávalo.

Neviem ako android 15, ale v OneUI 7 je hodne chýb.
Niekto tu písal, že to robili narýchlo, že nestíhali a presne tak to vyzerá. Napr. rozdielne veľkosti rôznych elementov + koľko vecí to rozbilo a musel som to opravovať, ako aj s tým wifi.

Keby som tu mal všetko vymenovať, tak si ani na všetko nespomeniem a bol by to mega príspevok.

Len nechápem také základy, že to nezobrazuje, že je nastavený budík, alebo že je zapnutý bluetooth a že sa ani nedá nastaviť aby to zobrazovalo...

Čo som čítal inde, tak tento update ľudia prirovnávajú ku iphonu. Nikdy aom iphone nemal ani nechcel a keď sa bude chcieť samsung hrať na apple, tak s ním končím.

No jednej veci sa asi nikdy u samsungu nedočkám, a to aby dali možnosť vypnúť automatickú úpravu fotiek z kvalitnejšieho foťáku, u s23+ 50MP foťák. Na to fakt nemám slov
0 Like