Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nastavení pozadí při hovoru z Galaxy Themes

(Téma vytvořeno: 12-04-2023 07:38 AM)
1272 Zobrazení
FerdaXXL
Explorer
Možnosti
Ahoj všem přeji. Měl bych dotaz ohledně nastavení pozadí při hovoru u konkrétního kontaktu. V Galaxy Themes mám zakoupeno a stáhnuto do telefonu několik obrázků a videí, které můžu nastavit jako pozadí na domovskou a uzamčenou obrazovku. Bohužel nemůžu přijít na to kam se tyto videa a obrázky v telefonu uloží, abych si tyto videa a obrázky nastavil jako pozadí při hovoru u konkrétního kontaktu. Když jsem si měnil pozadí u všech volajících tak jsem použil video ve formátu mp4 z nějakého programu co jsem si kdysi stáhl. Bohužel si už nepamatuji jak a kde jsem je stáhl. V Galaxy Themes je vážně dokonalý výběr. Nevěděl by prosím někdo jak na to? Standardně to prostě nejde. Děkuji. 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @FerdaXXL 

Obávám se, že se k tomuto obsahu bohužel nedostanete, protože bude uložen ve skryté složce. Důvod je jednoduchý - stačilo by aby si to pak koupil a sdílel to jen ostatním, takže vývojáři těchto témat tapet apod. by přišli o značnou část příjmů. K obsahu skrytých složek by se jistě šlo dostat, ale s rootem telefonu, což rozhodně nedoporučuji. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @FerdaXXL 

Obávám se, že se k tomuto obsahu bohužel nedostanete, protože bude uložen ve skryté složce. Důvod je jednoduchý - stačilo by aby si to pak koupil a sdílel to jen ostatním, takže vývojáři těchto témat tapet apod. by přišli o značnou část příjmů. K obsahu skrytých složek by se jistě šlo dostat, ale s rootem telefonu, což rozhodně nedoporučuji. 

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, je to jak píše @fajnSnek 

Dokonce nejde v obchodě ze stejného důvodu ani pořídit screenshot. Co by mohlo jít, pokud už máte ten obrázek nebo video koupené, ho zobrazit na prázdné ploše a udělat screenshot nebo záznam obrazovky a pak použít ten.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
FerdaXXL
Explorer
Možnosti
Skoda, ze kdyz si videa obrazky legalne koupime nemuzeme s nimi v ramci svych telefonu pracovat. Neexistuji nejake programy kde bych si mohl vybrat vhodna videa zakoupit a pak si je nastavit na pozadi? Nasel jsem programy na ruzna zvoneni, fotky plne reklam a spamu, ale na videa se mi nic moc nepodarilo najit v takove kvalite jako na GT. Dekuji
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

To je ale problém v apliakci, kde to kupujete. Když si třeba na iPhone koupíte písničku jako písničku, tak nejde použít jako zvonění. Musíte tu samou písničku koupit znovu jako zvonění, až pak se zobrazí v příslušné nabídce.

Předpokládám, že autoři by argumentovali tím, že ten obrázek nebo video je dělané na míru nějakému použití a jiné použití to nějak negativně ovlivňuje.

Zkuste to přes tu nahrávku obrazovky, to by to mohlo obejít.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
angelinaiva
Pathfinder
Možnosti
Nastavit pozadí u hovoru jde pouze s obrázku v galerii, tapety od samsungu nebo stažené tapety ze zedge např.
0 Like
angelinaiva
Pathfinder
Možnosti
Galerii
0 Like