Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Mizející ikony

(Téma vytvořeno: 08-03-2024 07:42 PM)
600 Zobrazení
Grimsh
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, mám S23 Ultra a když odešlu na plochu internetovou stránku, vytvoří se ikona.
Problém je v tom, že vždy po restartu telefonu z plochy zmizí.
Nevíte co to může způsobovat?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Grimsh
Pioneer
Možnosti
VYŘEŠENO
Problém není v prohlížeči ani v aplikacích třetích stran které jsou v telefonu, ale přímo ve stránce kterou odešlete na plochu.
Postupným mazáním a nekonečnými restarty jsem přišel na to, že to mazání ikon na plochu uložených internetových stránek způsobuje pouze jedna konkrétní. Prostě jakmile vezmete tuhle konkrétní stránku a odešlete jí na plochu, tak po restartu s sebou vezme všechny ostatní, které mazání nezpůsobují.
Zajímavé je ovšem to, že to dělá pouze na S23 Ultra. Zkoušel sem to i na Tab A8 a A52s 5G, a tam to nedělá ( na všech zařízeních je Android 14 sOUI 6.0 .

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Napadá mě, zda nemáte zamknuté rozložení domovské obrazovky?
0 Like
Grimsh
Pioneer
Možnosti
Rozložením to není. I když ho zapnu, tak ikony stejné po restartu či vypnutí zmizí.
0 Like
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Dobrý den já jakém prohlížeči to děláte? Zkoušel jste i jiný prohlížeč?
0 Like
Řešení
Grimsh
Pioneer
Možnosti
VYŘEŠENO
Problém není v prohlížeči ani v aplikacích třetích stran které jsou v telefonu, ale přímo ve stránce kterou odešlete na plochu.
Postupným mazáním a nekonečnými restarty jsem přišel na to, že to mazání ikon na plochu uložených internetových stránek způsobuje pouze jedna konkrétní. Prostě jakmile vezmete tuhle konkrétní stránku a odešlete jí na plochu, tak po restartu s sebou vezme všechny ostatní, které mazání nezpůsobují.
Zajímavé je ovšem to, že to dělá pouze na S23 Ultra. Zkoušel sem to i na Tab A8 a A52s 5G, a tam to nedělá ( na všech zařízeních je Android 14 sOUI 6.0 .
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
A podělíte se s námi o, kterou stránku se jedná?
0 Like
Grimsh
Pioneer
Možnosti
Jedná se o stránku elektro-cigareta.cz . Ale dělá to problém jen u S23 Ultra.
0 Like