Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Mikrofon

(Téma vytvořeno: 03-08-2024 01:13 PM)
306 Zobrazení
jamie_dee9
Student
Možnosti
Ahoj,psal jsem již včera,jelikož mě napadlo dát telefonu do tovaru a mám na samaung acc jiný číslo,jsem musel udělat nový profil... každopádně mikrofon nefunguje na převod řeči na text ani,u komunikatoru,ani bixby (!!!)(samozřejmě vsude mikrofon povoleny mam) Nejvíc "vtipny",je že klasický volání přes telefon a všechny komunikatory jde(je to 3ti s 23 ultra za rok,jedna mi spadla jedna byla ukradena,takže mi vyroste i zahradní trpaslík,když na to přijde) ,může mi někdo poradit,co s tím? Aniž bych musel do servisu a udělat nějaký IT kouzlo nebo si koupit s 24 u a mít další těžíko doma? Děkuji (už si z toho musím dělat srandu,jinak bych se p****
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
tak ako ste písali aj v predošlom vlákne a teraz sa Vám to po factory resete potvrdilo, máte nejaký problém s horným mikrofónom. Pri niektorých aplikáciách resp. činnostiach je Vás počuť nakoľko je využívaný aj druhý mikrofón a tam kde sa primárne využíva horný mikrofón, tak tam to nefunguje. V tomto prípade sa nedá odporučiť iné ako servis zariadenia.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
šimonm
Pathfinder
Možnosti
Dobrý den, tak to je opravdu zajímavé( já mám S23 a ještě sem popravdě tyto funkce nepoužil tak nevím jestli mi to taky nefunguje) no jedině počkat na novou aktualizaci jestli to Samsung neopravi ale nevím jestli to je jen vás mobil muselo by to dělat víc lidem....
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Dobrý den,
jak jste psal v předchozím příspěvku tak je možné, že jeden ze dvou mikrofonu je nefunkční. Pošlete tu prosím screenshot z diagnostiky mikrofonu. Případně zkusit ten Wipe Cache jak radil Peter.

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s23-series/mikrofon/td-p/10391732
jamie_dee9
Student
Možnosti
Už jsem mluvil s podporou, mám,to dát do servisu ...idkyz nechápu,když spodní mikro funguje,tak jak jsem už psal nahoře 1722700475163.jpg
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Pokud diagnostika hlásí chybu, tak s tím nic neuděláte. Je nutný servisní zásah. I když, kdysi mi pomohl vysavač.
0 Like
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
tak ako ste písali aj v predošlom vlákne a teraz sa Vám to po factory resete potvrdilo, máte nejaký problém s horným mikrofónom. Pri niektorých aplikáciách resp. činnostiach je Vás počuť nakoľko je využívaný aj druhý mikrofón a tam kde sa primárne využíva horný mikrofón, tak tam to nefunguje. V tomto prípade sa nedá odporučiť iné ako servis zariadenia.
0 Like