Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Messenger

(Téma vytvořeno: 03-11-2023 10:06 AM)
494 Zobrazení
Marcellius10
Explorer
Možnosti
Zdravím po aktualizaci na android 14 mi neustále Messenger hází chybu ,někdy jde půlku dne ,pak se zavře a když ho pustím ,musím se znovu přihlásit .Zkoušel jsme reinstal aplikace ,už proběhla i nová aktualizace a pořád nic .Nějaký rady co stím?Díky 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, Messenger je krásný příklad strašně špatně udělané aplikace, prakticky neustále je nějaký problém. Teď se zrovna nekamarádí s Androidem 14. Vzhledem k tomu, že ostatní aplikace fungují, je problém na straně Messengeru a nezbývá, než počkat na opravdu funkční aktualizaci. Já třeba žádné prolbémy nepozoruju, takže to bude svázané s nějakými dalšími podmínkami. A další věc je, jak fungují aktualizace, které chodí ve vlnách, takže i když se to hlásí jako aktuální, můžete mít jinou verzi než já. Já mám 433.0.0.32.117, jakou vy?

Napadá mě, používáte bubliny chatu? Ty vyžadují hodně oprávnění a je možné, že to zlobí kvůli nim. Ale je to jen nápad.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
7 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, Messenger je krásný příklad strašně špatně udělané aplikace, prakticky neustále je nějaký problém. Teď se zrovna nekamarádí s Androidem 14. Vzhledem k tomu, že ostatní aplikace fungují, je problém na straně Messengeru a nezbývá, než počkat na opravdu funkční aktualizaci. Já třeba žádné prolbémy nepozoruju, takže to bude svázané s nějakými dalšími podmínkami. A další věc je, jak fungují aktualizace, které chodí ve vlnách, takže i když se to hlásí jako aktuální, můžete mít jinou verzi než já. Já mám 433.0.0.32.117, jakou vy?

Napadá mě, používáte bubliny chatu? Ty vyžadují hodně oprávnění a je možné, že to zlobí kvůli nim. Ale je to jen nápad.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Také pozoruji problémy. Mám stejnou verzi jak vy, bubliny mám zapnuté. Teď byl 3 dny klid, tak jsem byl rád. Bohužel dnes se padání opět vrátilo...
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Nejhorší je to, že to spadne takovým stylem, že se mi pokaždé resetuje celé nastavení aplikace - tóny upozornění, ukládání pořízených fotek atd.
Libb
MegaStar
Možnosti
Auuuu... Já bubliny nepoužívám, zkuste je vypnout a uvidíte

VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Zkusím, nic jiného mi už asi stejně nezbývá... Zkoušel jsem samozřejmě i přeinstalaci, nic nepomohlo. Třeba to vypnutí bublin opravdu pomůže.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
A je všemu zrušili Messenger Lite, který fungoval dobře 🤬🤬

0 Like
terezapoch
Apprentice
Možnosti
Mám to stejně, jakmile vylezu z aplikace - odhlásí mě to 🫣🤦‍♀️
0 Like