Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Messenger - videa

(Téma vytvořeno: 20-10-2023 06:11 PM)
538 Zobrazení

Tento problém mám také

Gelbič
Explorer
Možnosti
Zdravíčko, od doby co vlastním S23, tak mám problém s odeslanými videi přes messenger, které natočím přes aplikaci Fotoaparát, tyto videa se když odešlu, tak se šíleně zkomprimují a odešlou se v šílené tragické, kostičkové kvalitě, nemáte někdo typ, co kde nastavit aby se to alespoň trochu zlepšilo?
0 Like
3 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Gelbič

Bohužel kvalitu odesilaneho obsahu u Messageru nenastavite - kazí to kvalitu fotek i videí, raději to posílejte přes WhatsApp nebo úplně nejlépe přes Cloud. 

fajnsnek2
0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

V tomto ma pravdu kolega fajnSnek. Messenger stoji obecne za starou belu v preposilani videi i fotek. Z fotky co ma 8mb udela fotku o 150kb. Obecne je to pak hlavne problem Androidu. Nevim proc, ale veskery vystup na socialnich sitich: fb,ig, tiktok, snapchat je vzdy uchazejici. Na iOS se nic podobneho nedeje. 

Rada s whatsappem je urcite dobra. Ne dlouho je tam funkce - kdy pri zasilani fotky muzete nahore zvolit zasilani standartni nebo HD kvalitou. To same u videa. 

IMG_0385.png

Gelbič
Explorer
Možnosti
Stejnou funkci má spousta aplikací, aby odeslala bez komprese, nebo aspoň s menší, stačí na to víceméně i obyčejná aplikace Zprávy - kde se dá tato funkce v rámci RCS chatu také nastavit, mě jde spíše o to, že tato tragická kvalita videa se týká hlavně videí nahraných přes aplikaci Fotoaparat, když natocim přímo přes mess, tak to je o řád lepší. A nejde mi do hlavy, že na staré note 20 ultra se to nedělo až tak drasticky, kdy skoro není video poznat co na něm vlastně je.
0 Like