Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Místo v paměti telefonu po restartu.

(Téma vytvořeno: 26-03-2024 08:16 AM)
208 Zobrazení
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Teď poslední dobou po aktualizaci systému Google Play se mi stala jedna věc. Vždy po restartu telefonu se má volnit vše co je v dočasné paměti - aplikace atd. (místo na disku - ne ram). Když restartuji telefon, tak mám mít více místa na disku na nějakou dobu, než se zaplní používáním aplikací. To se doposud dělo pokaždé restartu, ale teď se to děje jen po náhodným restartu. Co vím, tak naposledy jsem provedl aktualizaci Google Play a telefon jsem restartoval a provedl aktualizaci, čištění a optimalizaci aplikací a teď se děje tohle. Uvidím jestli to třeba po nějaké další jiné aktualizaci se to samo nespraví, ale nevim.
image

0 Like
5 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Já na svém 1 TB úložišti asi tyhle drobné změny nevnímám, ale proč by se měla mazat data na disku právě restartem? Pokud jste pozoroval něco podobného, není možné, že prostě expirovaly cache a vyčistily se (možná při restartu)? Ale proč by restart samotný sahal na persistentní cache aplikace? V tom nevidím smysl a bylo by to konktraproduktivní.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Mám úložiště 256GB a přes gadget na ploše vidím ty změny. A opravdu při každém resrartu se položka paměť označená na obrázku vždy vymaže a uvolní se tím místo. To je snad logické ne? Windows to dělá taky.1711441789685.jpg1711441864255.jpg
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Také nevidím smysl toho, aby se po restartu vše mazalo. Linux rozhodně není Windows. Funguje úplně jinak. Optimalizace už dávno neřeším. To si ohlídá dobře fungující OS sám (Nastavení - péče o zařízení - automatická optimalizace - automatické restartování). Spíš mne u Vás zaujal antivir od Esetu. Zabezpečení Samsugu nevyhovuje?1711480720157.jpg
0 Like
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Zabezpečení od McAfee určitě ne. Neumí detekovat tolik hrozeb a navíc Eset používám celé roky úplně na všech zařízeních díky rodinné licenci a s ním jsem velice spokojenej.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Jó, taky mi kdysi svítil v hlavě červený vykřičník při zmínce o McAfee (někdy kolem 2000-2005, Win a jejich podnikový AV). Ta doba je naštěstí pryč. Zatím si na webech, co se zabývají antiviry, vedou velmi dobře.
Jen to komplet vypněte. Přijdete tím ale o jednu z výhod Samsungu (HW).
0 Like