o 16-12-2023 06:31 PM
Pomůže mi někdo s přetrvávajícím problémem ?
Po vytočení čísla a zapnutí hlasitého odposlechu, telefon jednou hlasitě zazvoní a po té, se odpojí od hlasitého odposlechu. Musím, tedy znovu hlasitý odposlech znovu zapnout. To samé, se stane u připojení v autě přes bluetooth. Telefon se normálně, bez problému připojí k rádiu. Pokud vytočím číslo, jednou v reproduktoru hlasitě zazvoní a po té, se odpojí. Musím si tedy na telefonu zapnout hlasitý odposlech a telefonovat přes telefon i v autě. Pokud volá někdo mě, zvonění a hlasitý odposlech v autě funguje. U tak drahého telefonu, mě to opravdu už vytáčí. Po občasném znovunastavení to na chvilku přestane dělat, pak se vše vrátí do starých kolejí. S žádným předchozím Samsung telefonem, jsem neměl žádný problém. Můžete mi prosím poradit znovu, co s tím ?
o 16-12-2023 06:56 PM
Dobrý den, hlasitým odposlechem myslíte co?
Mně se telefon normálně připojí k autorádiu a telefonuju přes rádio. Během hovoru můžu normálně přepínat, např. když zastavím a zaparkuju, protože přímo přes mobil je to pro druhou stranu lepší. Jaké autorádio používáte?
o 16-12-2023 07:15 PM
o 16-12-2023 11:29 PM
Předpoklad, že když ostatní telefony fungují, tak to není rádiem, nemusí být správný. S23 je nový model, může používat komunikaci nadoraz, nějakou novinku v protokolu, kterou rádio nemá správně implementovanou. Vzhledem k tomu, že to není běžně popsané chování, nebude to ani problém S23.
Škoda, že typ auta a rádia zůstává záhadou... mezitím můžete zkusit v nastavení mobilu vymazat nastavení sítě, tím se resetuje nastavení, někdy to může pomoct.
o 17-12-2023 08:20 AM
o 25-12-2023 10:48 AM
Můžete zkusit použít jinou telefonní aplikaci (tzv. dialer), za se problém projeví.
Např. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.dialer&hl=cs&gl=US
o 22-11-2024 06:15 PM