Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Hlasitý odposlech S23+

(Téma vytvořeno: 16-12-2023 06:31 PM)
594 Zobrazení
Duky1
First Poster
Možnosti

Pomůže mi někdo s přetrvávajícím problémem ? 

Po vytočení čísla a zapnutí hlasitého odposlechu, telefon jednou hlasitě zazvoní a po té, se odpojí od hlasitého odposlechu. Musím, tedy znovu hlasitý odposlech znovu zapnout. To samé, se stane u připojení v autě přes bluetooth. Telefon se normálně, bez problému připojí k rádiu. Pokud vytočím číslo, jednou  v reproduktoru hlasitě zazvoní a po té, se odpojí. Musím si tedy na telefonu zapnout hlasitý odposlech a telefonovat přes telefon i v autě. Pokud volá někdo mě, zvonění a hlasitý odposlech v autě funguje. U tak drahého telefonu, mě to opravdu už vytáčí. Po občasném znovunastavení to na chvilku přestane dělat, pak se vše vrátí do starých kolejí. S žádným předchozím Samsung telefonem, jsem neměl žádný problém. Můžete mi prosím poradit znovu, co s tím ?

0 Like
6 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, hlasitým odposlechem myslíte co?

Screenshot_20231216_185410_Call.png

Mně se telefon normálně připojí k autorádiu a telefonuju přes rádio. Během hovoru můžu normálně přepínat, např. když zastavím a zaparkuju, protože přímo přes mobil je to pro druhou stranu lepší.  Jaké autorádio používáte?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Duky1
First Poster
Možnosti
Buď volání přes rádio a reproduktory, kdy se po prvním zvonění vše odpojí z reproduktorů. Případně při volání z telefonu, kdy na začátku zapnu hlasitý reproduktory v telefonu. Stane se to samé, hlasitý reproduktor se odpojí. Rádiem v autě to není. Ostatní tel. Fungují
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Předpoklad, že když ostatní telefony fungují, tak to není rádiem, nemusí být správný. S23 je nový model, může používat komunikaci nadoraz, nějakou novinku v protokolu, kterou rádio nemá správně implementovanou. Vzhledem k tomu, že to není běžně popsané chování, nebude to ani problém S23.

Škoda, že typ auta a rádia zůstává záhadou... mezitím můžete zkusit v nastavení mobilu vymazat nastavení sítě, tím se resetuje nastavení, někdy to může pomoct.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Duky1
First Poster
Možnosti
Jde o základní typ rádia ve skoda Octavia. Rádiem to není. Tento problém se objevuje i při volání z telefonu a hlasitem odposlechu, kdy se hlasitý odposlech při prvním zvonění odpojí. Reset telefonu pomůže na chvíli, pak se opět problém zase objeví.
0 Like
5ta1da
Voyager
Možnosti

Můžete zkusit použít jinou telefonní aplikaci (tzv. dialer), za se problém projeví.

Např. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.dialer&hl=cs&gl=US

0 Like
drobecekjara
First Poster
Možnosti
Ahoj mám prosbu, když mi někdo volá tak se mi automaticky zapne hlasitý reproduktor jak to odstraním? Mam Galaxy s23+
0 Like