Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy S23 Ultra 512

(Téma vytvořeno: 19-03-2023 10:51 PM)
390 Zobrazení
X-typek
Apprentice
Možnosti
Nemáte někdo stejný problém jako já? Na moji nové S 23 Ultra mě zlobí přijímání hovoru. Třeba 7 z 10ti telefon sám odmítne aniž by zazvonil a v seznamu se pak objeví zmeškaný hovor...
Už jsem vymění SIM kartu, telefon resetoval do továrka a nic se nezměnilo...
5 Odpovědi
Syky007
Helping Hand
Možnosti
Mám také S23 U 512GB a žádný problém s hovory, vše funguje na jedničku. Máte zaplé nebo vyplé VoLTE?
Samsung Galaxy - S3> S4> S6> S7> S9> S10>S20+>S22+
0 Like
X-typek
Apprentice
Možnosti
Zaplé
0 Like
X-typek
Apprentice
Možnosti
Ale když ho vypnu, tak nemám v průběhu hovoru data a ty já potřebuji pro práci
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, otázka první, nepoužíváte nějaký antivir, typicky Eset?

Pokud ne, zkontrolujte nastavení blokování hovorů, nemáte třeba zakázaná neznámá čísla?

Obrázek WhatsApp, 2023-03-20 v 07.30.52.jpg Obrázek WhatsApp, 2023-03-20 v 07.30.51.jpg

Pokud stále nic, operátor tvrdí, že je všechno OK? Co když dáte vaši SIM do jiného telefonu nebo do vaší S23 jinou SIM, pak to funguje?

Zkuste restartovat telefon do bezpečného režimu. Pokud to tam bude v pořádku, je problém v nějaké aplikaci. Tady by nezbývalo, než hledat.

Jako poslední možnost tu je už jedině servis.

Galaxy Z Fold 7 Jetblack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
X-typek
Apprentice
Možnosti
Žádný antivir, SIM vyměněna, na S10 žádný problém. Vyzkoušen i reset i bezpečný režim. Problém trvá. Nicméně tohle vše už jsem psal výše... 🤔
0 Like