Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Edge lighting μονο με κλειστη οθόνη

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 11-02-2024 06:54 PM)
134 Προβολές σελίδας
fotisgem
Legend
Επιλογές
Παλιοτερα υπηρχε η επιλογη.να φαινεται το edgelightning notification μονο με κλειστη την οθονη, τωρα το εχουν αποσυρει αυτο και έχουν επιλογη να εμφανίζεται μονο οταν ειναι ανοικτη η οθονη (πραγμα εντελως αχρειαστο) ή να ειναι και σε ανοικτη και με κλειστη την οθονη. Τι σε πειραζε ρε σαμσουνγκ και το αλλαξες αυτο? Το πιο χρησιμο χαρακτηριστικο της λειτουργιας αυτης το σταματήσατε!! ... ελεος.
3 Απαντήσεις
manoslve
Hotshot
Επιλογές
Γενικά αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι σε κάθε αναβάθμιση λειτουργικού αφαιρεί λειτουργίες το κάνει πιο απλοϊκό και δεν ξέρω αν τελικά αυτό τις βγει σε καλό. Π.χ αφαίρεσε με το one ui 6 το εικονίδιο αναζήτησης, τώρα με το one ui 6.1 αφαίρεσε τις μια από τις 3 επιλογές gestures.
fotisgem
Legend
Επιλογές
Μα το edge lightning ηταν ακι ενας τροπος να αντιμετωπιστει η έλλειψη led απο τη σειρα s10 και επειτα... και μου το έχεις βαλει να εμφανιζεται μονο με ανοικτη οθονη ή και στις 2? Δε βγαζει νοημα...ναι αντι να προστθετει ,προσθαφαιρει
nikos_s23ultra
Helping Hand
Επιλογές
https://youtu.be/UbY9_PYhZ_8?si=h0eL1N8aW-tJ4cQh

Μήπως θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο για να λύσεις το πρόβλημα; Απλά είναι εφαρμογή με ότι συνεπάγεται αυτό, δικαιώματα, αν είναι έμπιστη κ.τ.λ πάντως ο τυπάκος είναι ψαγμένος και λέει ωραία πράγματα κατά καιρούς.