Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Dobrý den. Nic neni vyřešene

(Téma vytvořeno: před 2 týdny)
424 Zobrazení
Filípek
Apprentice
Možnosti
Chtěl jsem se zeptat Včera jsem si aktualizoval telefon Samsung Galaxy s23 dát tu poslední verzi Android 15 a zdá se mi že od té doby se mi rychleji vybíjí ten telefon Používám ho stále stejně Nepoužívám ho víc ale mám ho mnohem rychleji vybitý Předem děkuji za odpověď

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
môžete skúsiť spraviť Wipe cache partition, skontrolovať či niektorá aplikácia nevybíja nadmerne batériu a nastaviť prípadne ľahký výkonnostný profil.
Postup pre Wipe cache partition:
https://youtu.be/50fSKjDnv74?si=kB8XENBJwX9hbLOD

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
môžete skúsiť spraviť Wipe cache partition, skontrolovať či niektorá aplikácia nevybíja nadmerne batériu a nastaviť prípadne ľahký výkonnostný profil.
Postup pre Wipe cache partition:
https://youtu.be/50fSKjDnv74?si=kB8XENBJwX9hbLOD
Daznael
Navigator
Možnosti
Mám stejný problém, wipe cache moc nepomohl. Včera jsem udělal reset a obnovení ze zálohy. Zatím to vypadá, že je výdrž o dost lepší a telefon píše, že se učí používání, to předtím nepsal. Je to opruz ale se zálohou ne zas takový, je třeba hlavně přihlásit znovu různé účty a banky, většina nastavení zůstane původní.
0 Like
Filípek
Apprentice
Možnosti
Jo docela me to štve.
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekny večer,po velkých uptadoch systému , ide aj o reset systemovej optimalizacie batérie,ktorá sa optimalizuje do týzdna-dvoch.Skúste pozrieť🖐.https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-s23-vybijeni-baterie-one-ui-7/
0 Like
Martin1878
First Poster
Možnosti
Mám ten istý problém tiež s23 ultra...výdrž s novým Androidom katastrofa...nepomohol ani factory reset ani partition wipe...zďaleka nedá dva dni ako zvykol...do 15% batérie dávam tak 5 hodín na obrazovke...zvykol som 6.5-7...cital som na X že nový Android 16 a one ui 8 ktorý už niektorí stihli otestovať na s25 priniesol veľké zlepšenie...ale čakať do leta sa mi nechce...Samsung by sa mal na to urgentne pozrieť1747644704143.jpgK7qx7LB3vw.jpg
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Pěkný den, je to stále dokola, těch témat na tohle je tu na desítky. Po updatu Androidu na vyšší verzi dojde k vymazání dat, které reflektují využívání denní využívání telefonu a tomu přizpůsobují využití baterie. Takže je třeba tato data opět "nastřádat" používáním, trvá to až 14 dní.

Faktory reset ani wipe cache - což je poslední dobou tady snad doporučováno v 99% případů a jsou to vesměs nesmysly - tak toto z výše popsaných důvodů nepomůže! 

Žádné zlepšení výdrže u ranné verze A16 na S25 Ultra nepozoruji, vše jsou to stále jednodenní telefony.

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Android 16, One UI 8 (Beta 6), Galaxy Buds 3 Pro
0 Like
Pavel19
Voyager
Možnosti
Updatoval jsem včera, také na S23. Rozdíl ve výdrži nepozoruji. Telefon mi moc nevydržel ani předtím. Od začátku mám nižší hodnoty než ostatní.
Spíše jsem si po updatu říkal, když budu chtít iPhone, koupím si iPhone a nemusí mi Samsung cpát design a logiky iOS do Androidu. 😄 ale zvykám si rychle. Člověk má aspoň pocit, že má nový mobil. Nedodělky a nesmysly tam ale jsou. Koho napadla ta miniaturní pilulka ve spodní časti. Přehrává se Spotify a překryje to spuštěná minutka...Proč?
0 Like