Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aplikace zprávy a přehrání zvuku.

(Téma vytvořeno: 04-03-2023 06:19 PM)
424 Zobrazení
ARadek
Explorer
Možnosti
Potřeboval poradit, prosím. U aplikace zprávy od Google mi nepřehraje zvuk u odchozí zprávy a taky neupozorní na přijatou zprávu vibracemi když zvednu telefon. U aplikace od Samsungu mi přehraje zvuk příchozí zprávy totožný se zvukem nastaveným k oznámení. Chtěl bych, aby zvuk zpráv (příchozí i odchozí) byl jiný než oznámení. Děkuji za odpovědi.
4 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @ARadek
musíte hlouběji do nastavení.
Samsung zprávy - tři svislé tečky - nastavení - oznámení - kategorie oznámení.

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Google zprávy - kliknete na svůj avatar či fotku v pravém horním rohu - nastavení aplikace zprávy - oznámení - kategorie oznámení.

0 Like
ARadek
Explorer
Možnosti
Díky za odpověď, ale stále to nefunguje. U Google mám jiný zvuk přijaté a jiný odeslané zprávy. Vibrace při zvednutí telefonu fungují. Vám všechno, co jsem vyjmenoval, funguje?
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Zvuk odeslané zprávy je myslím natvrdo v aplikaci a změnit nepůjde. Výše uvedený postup je pouze pro oznámení.
Ještě poznámka, mně se přestaly zobrazovat náhledy zpráv v liště, pomohlo smazat data aplikace (o zprávy tím nepřijdete, ty jsou ukážeme jinde). Zkuste to možná jako první krok, jestli to máte rozhozené.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like