Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

aplikácia Google fotografie,sférické fotografie a ich zlé zobrazovanie

(Téma vytvořeno: 15-01-2024 10:32 PM)
427 Zobrazení
_van
Explorer
Možnosti
Ahojte,
stretli ste sa prosím niekto s problémom v aplikácii Google fotografie so zlým zobrazovaním sférických fotografií? (uloženej v pamäti telefónu,alebo aj online, je to jedno)
Konkrétne ide o to že fotografia je celá ostrá, pospájaná, ale pri otvorení fotografie nenačíta niektoré časti a dokonca sú tam aj niekedy čierne časti. Nepomohlo ani ukončenie aplikácie, ani vymazanie vyrovnávacej pamäte ani odinštaľovanie ani reset mobilu a hard reset sa mi nechce robiť...
V aplikácii Galéria od Samsungu tento problém nie je a tak isto problém nie je keď sa fotografia otvorí z cloudu cez Chrome prehliadač tak tam je tiež všetko v poriadku. Je to jedno či je fotografia vytorená dnes alebo stará, na videu je iba čiastočná sférická fotografia, kde je vidieť že časť z nej sa nenačíta a zostane stále rozmazaná.
zobrazenie sférickej fotografie

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Čo som tak "prehľadal internet", aby som našiel odpoveď -> vyzerá to tak, že problém nie je výhradne u zariadení značky Samsung, ale chyba sa prejavuje prakticky u všetkých výrobcov -> chyba bude na strane aplikácie Fotky od spoločnosti Google. 

Na podpore spoločnosti Google bol návod, že takéto fotky by sa mali vkladať nie cez aplikáciu, ale cez webové rozhranie (https://photos.google.com) a následne by to fungovať malo.

Skúste, či to bude fungovať 🤔

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Čo som tak "prehľadal internet", aby som našiel odpoveď -> vyzerá to tak, že problém nie je výhradne u zariadení značky Samsung, ale chyba sa prejavuje prakticky u všetkých výrobcov -> chyba bude na strane aplikácie Fotky od spoločnosti Google. 

Na podpore spoločnosti Google bol návod, že takéto fotky by sa mali vkladať nie cez aplikáciu, ale cez webové rozhranie (https://photos.google.com) a následne by to fungovať malo.

Skúste, či to bude fungovať 🤔

0 Like
_van
Explorer
Možnosti
zdravím, tento postup nefungoval, odskúšal som teraz, zobrazí fotografiu v mobile v aplikácii s tým istým problémom, pred tým som mal Note 20 a na ňom nebol tento problém, tak isto aj iné značky a tiež nebol tento problém, (spomínané fotografie vytváram na mobile).
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Klasickými riešeniami podobných problémov sú vymazanie medzipamäte aplikcáie Google Fotky, preinštalovanie aplikácie, alebo Wipe Cache Partition...

0 Like
_van
Explorer
Možnosti
všetko z uvedených postupov vyššie som vyskúšal,samozrejme nepomohlo, ani Wipe Cache Partition
0 Like
Mario13d
Troubleshooter
Možnosti
Skúšal som to teraz na mojom S23+ a pokiaľ kliknem na tú zatočenú šípku, tak mám tiež okrajovú časť rozmazanú, pri pohybe sa to niekdy zmení na celú čiernu plochu v tej istej časti, ktorá bola predtým rozmazaná. A ako bonus mi to celé ukazuje dole hlavou.
0 Like
Mario13d
Troubleshooter
Možnosti
Niektoré panorámy mi zobrazuje správne orientované a niektoré sú dole hlavou, ale vždy je tam na kraji ten rozmazaný trojuholník, ktorý sa pri pohybe mení na čierny a naopak. Ale zdá sa mi, že takéto niečo som videl v tej aplikácii aj pred pár rokmi, len vtedy tuším stačilo dlhšie počkať a napravilo sa to. Tu však to čakanie nepomohlo. Nejako často však tú aplikáciu nepoužívam, len keď hľadám staršie fotky.
0 Like
_van
Explorer
Možnosti
ja práve využívam túto aplikáciu odjakživa a hlavne ma bavilo fotografovanie týcho sférických fotografií a vždy všetko fungovalo a teraz akurát takáto chyba appky... no nič uvidíme či bude voľaký update, písal som aj na google one support a tvária sa že to riešia.
_van
Explorer
Možnosti
Našiel som si čas a spravil som aj obnovenie výrobných nastavení. Čistý systém a len stiahnutá aplikácia Google Fotky a chyba tam je stále, takže nepomohlo ani vymazanie mobilu(S23 Ultra) Aktualizácia aplikácie bola už ale 3. od vtedy a stále to zobrazuje zle. Raz je chyba dole na tografii, raz hore. Na tablete S9 FE tento problém nie je a ani na Note 20 😞 PANO_20240121_113614_1000008536_1705833441.jpg1706358042607.jpg1706358042633.jpg1706358042666.jpg
0 Like