Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Antivir s23u

(Téma vytvořeno: 04-01-2025 09:05 PM)
306 Zobrazení
Druide159
Explorer
Možnosti
Zdravim,chci se zeptat zda a popripade jaky pouzivate antivirus u s23 ultra? Nevim zda jsou nejake vseobecne nebo specificke na urcite hrozby. Moc diky🤘
0 Like
15 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vás seria- S23 ,notebooky book3 sú chranené antivirusovým skenerom od spolocnosti McAfee a bude chrániť pred rôznymi malwérmi,vírusmi a kyberhrozbami minimálne do roku myslím že 2032.Je instalovaný v zariadení v Starostlivosti o zariadenie-ochrana zariadenia.Uplne Vám stačí.Ak nahodou okrem skenera chcete este dáky iný,mám skúsenosť so Zonerom.
0 Like
Druide159
Explorer
Možnosti
Mno jde mi treba o detekci apky na sledovani polohy,zrcadleni atd. Hesla menim prubezne,pouzivam skenovani co uz v tlf je ale slo mi jeste o neco navic co by treba slo trosku hloub
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Skuste k tomu ešte Zoner
0 Like
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Pěkný den,

Z povahy toho jak funguje Android, tak žádný antivir nemůže jít "hlouběji do systému", protože ho prostě ten systém tam nepustí, je to rozdíl od třeba Windows, kde antiviry běží i v tzv. "jádrovém režimu", což má svoje výhody, ale i nevýhody, což je ukázalo třeba u incidentu antiviru Crowdstrike.

Pokud netaháte do telefonu aplikace "bokem" mimo Google Play / Samsung Store, tak šance, že si zaplevelíte telefon je velmi malá, jak už bylo psáno výše, Samsung má vestavěnou ochranu od McAfee, což není nic extra, alespoň ale něco.

Já osobně používám Norton, ne kvůli antiviru, ale z toho důvodu, že v ceně toho balíku je i VPNka, na telefonu je to separátní aplikace, velmi často jí využívám v zahraničí, abych se dostal na služby, které jinak mimo ČR nefungují. Případně VPN využívám při připojení k pochybným WiFi na letištích a podobně.

Pokud přesto pro svůj klid nějaké řešení do telefonu chcete, tak volte od osvědčených firem, co se tímto businessem zabývají léta, ať už je to zmíněný Norton, Eset, Bitdefender, Norton i Eset stojí cca 200Kč/rok, Bitdefender cca 300Kč, ale má prakticky nepoužitelnou VPNku s 200MB/den, Eset jí nemá vůbec. 

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
0 Like
MiZu87
Student
Možnosti
Používam ESET a Malwarebytes
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Doporucuji eset. Nasadil jsem jej i ve firme (pc+telefony) a sam jej pouzivam na svych zarizenich. Nejde ani tak o samotnou detekci virů (s temi se temer nesetkate), ale Eset nabizi spoustu dalsich forem ochrany telefonu, ktere vyuzijete urcie - viz obr.SmartSelect_20250105_145400_ESET Mobile Security_1000179153_1736085240.jpg
0 Like
mikroid
Pathfinder
Možnosti
Ja pouzivam eset mobile security a som spokojny kupon na rok stoji 10€
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Krásny deň @Druide159 , pokiaľ vám niektorá z odpovedí pomohla, neváhajte nám dať vedieť, prípadne ju označiť ako riešenie príspevku 😉 ďakujeme

0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Malwarebytes
0 Like