Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Φόρτιση μπαταρίας

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 04-11-2023 08:49 AM)
573 Προβολές σελίδας
p_krchls
Journeyman
Επιλογές

image

Επειδή είμαι λίγο άσχετος... είναι φυσιολογικό αυτό? Με πηρε ο υπνος με το κινητό και φυσιολογικά τελείωσε η μπαταρία. Ξύπνησα, το έβαλα στη φόρτιση, πήγα να φτιάξω καφέ και όταν γύρισα το άνοιξα. Αστραπιαία όταν άνοιξε πεταξε το κλασσικό κίτρινο τρίγωνο με το θαυμαστικό μέσα αλλα δε προλαβα να δω κατι αλλο. Και μετά απο κανα 5λεπτο συνειδητοποίησα οτι εχει 100% μπαταρία. Ξέρετε κάτι και αν πρέπει να ανησυχώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
9 Απαντήσεις
TanasiS23u
Hotshot
Επιλογές
Φυσιολογικό δεν το λες. Δούλεψε το να δεις αν θα πέσει η μπαταρία γιατί το να πάει από το 0 στο 100% σε 5 λεπτα κάτι δεν πάει καλα
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, μπορεί να είναι κάτι τυχαίο, μπορεί να μην είχε εξαντληθεί τελείως, ή μπορεί να μην έχει φορτίσει πλήρως...
Άσε να ξεφορτισει κιόλας και το παρακολουθείς.
Καφέ που πήγες να φτιάξεις?? Στη Βραζιλία? 😊 😊
Ειδικά, αν το φόρτιζε κλειστό, πάει πιο γρήγορα αλλά ΔΕΝ λειτουργεί η ταχεία (αν την έχεις ενεργή) αλλά πάλι, σε τόσο λίγο χε φορτίζει πλήρως...
Παρακολουθησε το και ενημέρωσε μας να το δούμε.
TanasiS23u
Hotshot
Επιλογές
Τώρα που αναφέρεις για την ταχεία φόρτιση σκεφτόμουν για όσους βάζουν το κινητό να φορτίσει όταν κοιμούνται δεν θα ήταν καλό να υπάρχει η πολύ αργή φόρτιση ή κάποια λειτουργια σαν νυχτερινη φορτιση; έτσι δεν θα έκανε ζημιά στη μπαταρια φορτίζοντας αργά και ουτε θα εχεις την ενοια του κινητου με το να ξενυχτας! Νομίζω κάποιοι άλλοι κατασκευαστές το έχουν υλοποιήσει σε ένα βαθμό. Το s10 χθες το βράδυ το έβαλα και φόρτιση σε power bank και λογω ασυμβατότητας τελείωσε σε 5-6 ώρες το πρωί γι'αυτο μου ήρθε η ιδέα!
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Και εγώ το είχα σκεφτεί...
Αλλά διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει λόγος (και γιαυτό χεν μπαίνουν στη διαδικασία) γιατί όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση, κόβει τα ρεύματα και ΘΑ τα ξαναδωσεινοταν πέσει κατά 3 με 5% η μπαταρία (δύσκολα θα μείνει για τόσο πολύ μετά τη φόρτιση σε φορτιστή αν υποθέσουμε πως για να πέσει 2% θέλει ένα ολόκληρο 8ωρο)...
Πάντως και εμένα, που το έβαλα ένα βράδυ να φορτίσει, στο φορτιστή του tablet (όλα samsung) μου έβγαλε πλήρη φόρτιση σε 7ωρες... και την άλλη μετά το πρωί δεν είχε ολοκληρωθεί η φόρτιση...
Κατά καιρούς το λογισμικό φόρτισης τρώει κάτι σκαλωματα για να προστατέψει την μπαταρία... μια φορά στα τόσα χρόνια μου το έκανε αυτό και μετά και στο Α72 ο ίδιος φορτιστής ρο ίδιο θέμα... τελικά διαπίστωσα ότι δεν πατούσε καλά το καλώδιο στον φορτιστή (η μια πλευρά είναι απλό usb) και για αυτο χεν έκανε σωστό power delivery...
PantelisS
Helping Hand
Επιλογές
Εγώ έχω φτιάξει ρουτίνα όταν φορτίζω το βράδυ να έχει αργη φόρτιση και όταν η φόρτιση φτάσει το 85% σταματα να φορτίζει το κινητό... την υπόλοιπη μέρα αν τύχει να φορτίσω φορτίζει στην γρήγορη
TanasiS23u
Hotshot
Επιλογές
Όταν εννοείς αργή φορτιση εννοείς την κανονικη;
PantelisS
Helping Hand
Επιλογές
Ναι την κανονική
p_krchls
Journeyman
Επιλογές
*Ενημέρωση... μέχρι στιγμής με την χρήση που του έχω κάνει είναι νορμάλ πιστεύω η μπαταρία! Από το πρωι έχει πέσει στο 73%
fotisgem
Legend
Επιλογές
Εγω κανω το αλλο, κατεβαζω το tray των επιλογων , εκει εχει ενα διαμαντάκι που ειναι οι ρουτινες. Πατωντας το εχει επιλογες τυπου υπνος α.αξι δραστηριοτητα κτλ . Στο υπνος κανει ασπρόμαυρη την Οθονη και βαζει την μπαταρια σε εξοικονόμηση ενεργειας. Ε ,εκει προσθεσα και εγω το να φορτιζει αργα να μπαινει στο airplane mode και να φορτιζει εως το 85.. και κανει κ ωραιο εφεδακι οταν το ενεργοποιεις και οταν το απενεργοποιεις το πρωι , επανερχονται ολα και τα χρωματα κτλ και χαιρεσαι 😅😅🤣🤣