Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Υπερθέρμανση κινητου και λειτουργίες κάμερας!

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 24-08-2024 11:46 PM)
178 Προβολές σελίδας
TanasiS23u
Hotshot
Επιλογές
Πρόσφατα λόγω διακοπών είπα στην πτήση να κανω ένα timelapse αφού έκατσα και παράθυρο μετα απο τοσα χρονια πτήσεων. Στην απογείωση ξεκίνησα να γράφω και μετά από 15λεπτα μου έκλεισε όλες τις εφαρμογές λόγω υπερθέρμανσης (γιατί έγραφε απ τον μεγάλο αισθητήρα των 200mp) και κοινώς ήταν σαν να μην είχα γράψει τίποτα! Το θέμα δεν είναι με την υπερθέρμανση μόνο. Είναι κατανοητό ότι είναι κινητό και όχι action cam αλλά τουλάχιστον να έχει κάποια ρύθμιση ώστε πριν κλείσει τις εφαρμογές να σώσει αυτό που γράφεις! Sammy σαν παράκληση κάνε κάτι. 
7 Απαντήσεις
NAYIAOK
First Poster
Επιλογές
Καλησπέρα. Το κινητό μου έκανε μια μικρή βουτιά. Αφού το πήρα σήμερα από το μάστορα που μου το έσωσε δεν μπορώ να ανοίξω wi fi και bluetooth. Έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς κάτι;
TanasiS23u
Hotshot
Επιλογές
Ανάλογα τον μάστορα! Καλύτερα πήγαινε το αντιπροσωπεία γιατί απ ότι φαίνεται μπορεί να σου πείραξε μητρική και να σου έσωσε το κινητό αλλά να σου χάλασε κάτι άλλο!
GX25
Apprentice
Επιλογές
Κλείνουμε wifi, Bluetooth, όλες τις περιττές εφαρμογές για να ζορίζεται λιγότερο το κινητό. Στην ανάγκη χρησιμοποιούμε και ένα φορητό ανεμιστηράκι. Ένα άλλο κόλπο είναι να κλείνουμε για λίγο το κινητό και ει δυνατόν να μπει και στο... ψυγείο!
TanasiS23u
Hotshot
Επιλογές
Δεν με ενδιαφέρει να κάνω cool down το κινητό αν και στο αεροπλάνο όλα ήταν κλειστά και υπήρχε αρκετή ψύξη! Θέλω να υπάρχει λειτουργία που αν αρχίσει και υπερθερμενεται να σώσει τουλαχιστον ότι έχω καταγράψει!
GX25
Apprentice
Επιλογές
Εμένα όταν πέρσι είχα το s22 σε ασύρματο deX mode (2η επιφάνεια εργασίας σε προβολέα) με ενεργοποιημένη κάμερα στο deX μου έβγαλε μήνυμα ότι σε 20 δευτερόλεπτα θα κλείσει, οπότε πρόλαβα και το έκλεισα μόνος μου.
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Συνήθως, επειδή το έχω πάθει, όταν τραβάς βίντεο, φωτογραφίες για αρκετή ώρα, θερμαίνεται το κινητό και κλείνει τις εφαρμογές που το προκαλούν, την κάμερα στην συγκεκριμένη περίπτωση λόγω αύξησης θερμοκρασίας. Δεν είναι όμως μόνο θέμα κινητού, το ίδιο συμβαίνει και στις φωτογραφικές μηχανές οπότε είναι μία λειτουργία προστασίας. Και εκεί δεν σε προειδοποιεί. Απλά δεν μπορείς να τραβήξεις βίντεο για κάποια ώρα Χ.
TanasiS23u
Hotshot
Επιλογές
Συμφωνώ απλά υποτίθεται ότι το timelapse θέλει χρόνο για να γράψει! Αν δεν το υποστηρίζει η συσκευή μην το βάζεις ή βγάλε την απεριόριστη εγγραφη ή βάλε μια ασφαλιστική δικλείδα για να σώζει αυτό που τραβάει! Στο timelapse δεν μπορώ να κάθομαι και να το παρακολουθώ συνέχεια!