Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Μπαταρία

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 06-04-2024 11:07 AM)
871 Προβολές σελίδας
Wolf_2301
Voyager
Επιλογές
Καλησπέρα σας... Μετά την αναβάθμιση σε 6.1 στο τηλ μου (s23) η μπαταρία πέφτει σαν νερό..απαράδεκτο αυτό και μάλλον είναι σε όλα τα s23 λόγω update
35 Απαντήσεις
PKs
Big Cheese
Επιλογές
Είναι γενικό θέμα ναι. Όπως η υπερθέρμανση στην περιοχή της κάμερας στα S24. Λογικά με το επόμενο update θα διορθωθούν.
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Καλημέρα.εχω ανεβάσει και εγώ 2 3 παρόμοια ποστ,αν τα δεις μαζί με τα σχόλια κλπ θα καταλάβεις.ολη μέρα με έναν φορτιστή είμαι απογοήτευση απλά.
Wolf_2301
Voyager
Επιλογές
Χθες έκλεισα στο 12% για να το φορτίσω αργά βράδυ..όταν το έβαλα στην αργή φόρτιση σταμάτησα στο 97% χωρίς να το ξεκλειδώσω για επανεκκίνηση.. δεν ξέρω αν έπαιξε το ρόλο του και το πρωί το είχα στο 92% που συνήθως πριν την αναβάθμιση την νύχτα έτρωγε 2 με 3%ποσοστό από την μπαταρία το standby mode .. Και έχασε 5% πολύ εύκολα..
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Ναι ισχυει.εγω το βράδυ έχανα 1-2% πλέον πολύ παραπάνω.οοπως ανέφερα και σε έναν φίλο χθες,με το που το έβγαλα από την φορτιση(100%)με 2 λεπτά κλήσης μου πήγε 97.και γενικά πεφτει πολύ μπαμ.καμια σχέση με την αυτονομία που λεγαμε όλοι τόσο καιρό.
Επιλογές
Η επανεκκίνηση ή η ενεργοποίηση της κάθε συσκευής τα πρώτα λεπτά που ενεργοποιηται το σύστημα καταναλώνει παραπάνω ποσοστό για μερικά λεπτά. Συγκριτικά με πριν αν είναι μεγάλη η διαφορά στην μπαταρία και είναι γενικό πρόβλημα λογικά θα φτιάξει με επόμενη ενημέρωση λογισμικού.
Wolf_2301
Voyager
Επιλογές
Το θέμα είναι ότι έφαγε 5% πριν την ενεργοποίηση δηλαδή κατά την διάρκεια της νύχτας... Να είναι αυτός ο λόγος ότι δεν έβαλα το σύστημα σε λειτουργία
Wolf_2301
Voyager
Επιλογές
Θυμάμαι από 100% για Να πάει 99% περνούσαν δέκα και 15 λεπτά τώρα αμέσως ότι Ναναι η σαμσουνγκ
Επιλογές
Για την κατανάλωση κατα την διάρκεια της νύχτας δεν ξέρω ακριβώς εγώ έχω s22 plus το οποίο έχει άλλο επεξεργαστή, αλλά ένας γνωστός μου που έχει 23 και έχει κάνει το update δεν έχει δει κάτι δραματικά προς το χειρότερο.
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Ναι ισχυει.πολλες φορές μου έκανε και 20 λεπτο με ήπια χρήση.(από το 100 στο 99).τώρα καπακια σε σε 1 2 λεπτά και αν.