Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 
Αναπήδηση σε λύση ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ

Αρχικό θέμα:

Κανονική φόρτιση με 45w φορτιστή

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 07-05-2023 11:46 AM)
489 Προβολές σελίδας
Επιλογές
Καλησπέρα στην κοινότητα.Θέλω να ρωτήσω το εξής:Πειράζει αν φορτίζω το κινητό (S23 ultra)στην αργή -κανονική φόρτιση με τον φορτιστή της Samsung των 45w???Ρωτάω γιατί αυτός έχει πιο χοντρό καλώδιο και δεν ξέρω αν κάνει ζημιά στην μπαταρία αν φορτίζει κανονικά και όχι super fast charging.

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Δεν έχει πρόβλημα, το κινητό "ορίζει" πόσο ρεύμα θα λάβει από το φορτιστή ανάλογα τι έχεις επιλέξει. Αν έχεις ενεργοποιημένη τη γρήγορη φόρτιση θα πάρει το μέγιστο που μπορεί να λάβει ανάλογα το φορτιστή, 25 ή 45watt. Αν τη κλείσεις θα λάβει μέχρι 15watt που είναι η κανονική (αν δε κάνω λάθος). Ζημιά δε θα πάθει η μπαταρία, ίσα ίσα που θα σου κρατήσει και περισσότερο μακροπρόθεσμα καθώς δε θα καταπονειτε λόγω ρεύματος/θερμοκρασίας.

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

6 Απαντήσεις
Λύση
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Δεν έχει πρόβλημα, το κινητό "ορίζει" πόσο ρεύμα θα λάβει από το φορτιστή ανάλογα τι έχεις επιλέξει. Αν έχεις ενεργοποιημένη τη γρήγορη φόρτιση θα πάρει το μέγιστο που μπορεί να λάβει ανάλογα το φορτιστή, 25 ή 45watt. Αν τη κλείσεις θα λάβει μέχρι 15watt που είναι η κανονική (αν δε κάνω λάθος). Ζημιά δε θα πάθει η μπαταρία, ίσα ίσα που θα σου κρατήσει και περισσότερο μακροπρόθεσμα καθώς δε θα καταπονειτε λόγω ρεύματος/θερμοκρασίας.
Επιλογές
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Θα ξεκινήσω να το φορτίζω στην κανονική φόρτιση αφού δεν έχω πρόβλημα
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Να'σαι καλά φίλε
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα!!! Σωστά τα λέει ο @MarkosVL, και εγώ με τον 45αρι σε αργή φόρτιση φορτίζω.
Το πιο χοντρό καλώδιο θα χρειαστεί στα 45w να μεταφέρει ευκολότερα το ρεύμα, αν είσαι σε αργή θα λειτουργεί σαν απλό καλώδιο.
Επιλογές
Δεν υπάρχει λόγος πάντως να χρησιμοποιης την αργή φόρτισης. Η φόρτιση προσαρμοζεται ανάλογο με το ποσοστό που βρίσκεται η μπαταρία. Επίσης ο τρόπος που αξιοποιείται η φόρτιση 45 w στην Samsung είναι τέτοιος ώστε να μην υπάρχει θέμα μα την μπαταρία
gate7
First Poster
Επιλογές
Έχω 45αρι φορτιστή samsung ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΩ ΤΟ s25.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΦΟΡΤΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΠΗΓΑ ΣΜΡ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΩ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΤΙΖΕΙ.ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ.ΠΣΙΡΝΩ ΑΛΛΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ TYPEC ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΓΙΑΤΙ;ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΠΤ ΠΑΛΙ