Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Δούλεμα κανονικό

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 08-10-2024 09:02 AM)
325 Προβολές σελίδας
GeorgeEf
Explorer
Επιλογές
Μόλις έλαβα το νέο update Σεπτεμβρίου.Οι υποσχέσεις της Samsung για την επιλυση του προβλήματος στο zoom του S23 Ultra παρέμειναν υποσχέσεις.Μιλαμε πλέον για ύποπτες καταστάσεις.Αν θέλετε να οδηγήσετε τους καταναλωτές σε καινούρια προϊόντα μην χαλάτε τα παλιά.10 χρόνια χρήστης Samsung και ενώ σκεφτόμουν να πάω στο S 25 όταν κυκλοφορήσει, θα στραφώ σε κάποια εταιρία που σέβεται τον καταναλωτή της.Παρακατω 2 φωτογραφίες,η μία στο range περίπου του 17x και η άλλη σε 20x

image

image

15 Απαντήσεις
fotisgem
Legend
Επιλογές
Το update αφορα το patch για την ασφαλεια του κινητου. Δεν εβγαλαν νεο για το zoom δυστυχως... πηγαινε στη βελτιστοποιηση και επιλεξε το "μετρια" και θα δουλέψει.
GeorgeEf
Explorer
Επιλογές
Δεν μου αρέσουν τα ημίμετρα.Οταν δίνεις 1500 ευρώ για συσκευή ΠΡΕΠΕΙ να δουλεύει σε όλες τις ρυθμίσεις.Απο εκεί και πέρα υπήρξε ένα καταστροφικό σε ότι αφορά το ζουμ update,ενώ το ζουμ είναι ένα από τα βασικά selling point της συσκευής.
fotisgem
Legend
Επιλογές
Συμβαινουν σε ολες τις εταιριες αυτα, ναι αργησαν, αλλα συμβαινουν. Και εγω εκανα ενα ποστ που αφου δεν διορθωσαν το zoom , θα επρεπε να βγαλουν ,τουλαχιστον, σε κυκλοφορια το patch ασφαλειας Σεπτεμβρίου, για το ζουμ..αναμονη.
NickosD
Voyager
Επιλογές
Σε us έχει βγει το fix από ότι διαβάζω στο reddit, εδώ και 1-2 εβδομάδες
NickosD
Voyager
Επιλογές
Μάλλον γίνεται roll out και 2ο update στα 440mb που το διορθώνει
GeorgiaP_
Moderator
Moderator
Επιλογές

Καλημέρα Γιώργο! 

Μετά το update ποιο software έχεις; 

GeorgeEf
Explorer
Επιλογές
Αν κατάλαβα την ερώτηση έχω αυτήν εδω:1728382123702.jpg
GeorgiaP_
Moderator
Moderator
Επιλογές

Για να το βρεις θα πας Ρυθμίσεις>  Πληροφορίες για το τηλέφωνο> Πληροφορίες για το λογισμικό> Έκδοση βασικού φάσματος. 

Εναλλακτικά στην ενημέρωση λογισμικού είναι ο κωδικός που λέει "Τρέχουσα Έκδοση"

GeorgeEf
Explorer
Επιλογές
Αυτό ήθελα αρχικά να στειλω1728383407787.jpg