Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

S22 5G térerő gondok

(Témakör létrehozásának dátuma: 20-07-2022 12:17 PM)
2626 Megtekintések
Krisztián82
Pioneer
Beállítások

Üdvözlet. A problémám a következő. Vettem Vodafone-nál egy S22 5G készüléket. S20 FE volt előtte. Ezzel nem volt problém. Viszont az új S22 5G tiszta kín sajnos. Mióta megvan nagyon gyenge a térerő. Ha egy adott város központjában vagyok akkor még csak csak jó néha belibben az 5G-be is de ha már városon kívülre megyek akkor vége. Sőt ha itthon vagyok családi ház semmi árnyékoló hatás semmi térerő. És ez a helyzet a mobilnettel is. Legtöbbször H+ szolgáltatás van. Gyenge lassú akkumulátor melegszik. Hamar le is merül a telefon. Vissza vittem szolgáltatóhoz elküdték szervizbe. De azzal jött vissza hogy a telefon a Samsung által megadott specifikációk szerint üzemel nincs vele gond. Beletettem a másik sim helyre egy másik szolgáltató kártyáját de szinte ugyanaz a probléma. Más telefonok ugyanazon helyeken hibátlanul működnek. Szerintem ez akkor sem normális így. Ötletek? Vagy mit lehet tenni? Köszönöm 

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
Krisztián82
Pioneer
Beállítások
Sziasztok. Nem hiszitek mi volt a gond. Nem szoftveres Nem beállítás. ........ Hanem egy ***** mágnes tok.20220720_125227_53_1658314347.jpg

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

46 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Mikor vásároltad a készüléket?

0 tetszik
Krisztián82
Pioneer
Beállítások
Szia kB 1.5 hónapja
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Krisztián82 

Köszönöm,

Tudnál kérlek küldeni egy képet a szofver adatairól? 

Krisztián82
Pioneer
Beállítások
Hogyne pill.
Krisztián82
Pioneer
Beállítások
Elvileg a legújabbScreenshot_20220720-122708_Settings.jpgScreenshot_20220720-122703_Settings.jpg
0 tetszik
Krisztián82
Pioneer
Beállítások
És amint látod fenn mindkét sim nulla térerő.
0 tetszik
Krisztián82
Pioneer
Beállítások
A képernyőfotón. Pedig Tiszafüred nem egy eldugott hely és itt is városközponti eléggé frekventált helyén lakom.
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Ha kikapcsolod a VoLTE-hívásokat, mit tapasztalsz? 

Krisztián82
Pioneer
Beállítások
Megpróbálom. Az segíthet? Mi az összefüggés. Esetleg szoftveres gond? Másnak szerinted volt vagy van ilyen gondja?
0 tetszik