Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Nem érnek el

(Témakör létrehozásának dátuma: 26-03-2022 12:30 PM)
732 Megtekintések
Sanya80
Pioneer
Beállítások

S22-nél olyan probléma áll fent, hogy nem érnek el, nem csörgök ki, egyből bont, vagy hangposta jelentkezik. Én viszont tudok hívni. Valakinek esetleg volt hasonló gondja?

Ugrás a megoldásra
31 Válaszok
VZsolt
Explorer
Beállítások

Pénteken visszakaptam a készüléket a"javításból". Kalandos úton, de még a Bp-i Oktogon szerviz is tovább küldte egy másik szervizbe Budaörsre a TMX nevezetűbe. Mondjuk a neten nem kifejezetten jó vélemények vannak erről a szervizről. Itt a munkalap szerint "kalibrálták" a készüléket, jelentsen ez bármit is... Azóta használom, és egyenlőre több napja már, hogy hibamentesen üzemel. Viszont garanciális javítást csak akkor kezdenek, ha előadod a garancia papírját a készüléknek, ami persze előrendelt készülékről lévén szó nem volt a dobozban. Így mindenkinek azt tanácsolom, hogy még most melegében vegye fel a kapcsolatot a Samsung ügyfélszolgálattal, és adategyeztetés után postai úton eljuttatják a Samsung által kitöltött garancia levelet. Már akik előrendelve vették a telefont.

Sanya80
Pioneer
Beállítások
Örülök h megoldódott a probléma és reméljük már nem jön elő ez a hiba,mert amúgy nem rossz telefon,szerintem.Én szolgáltatónál vettem,ott le kell tölteni a garancia jegyet.
0 tetszik