Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Fordító

(Témakör létrehozásának dátuma: 08-10-2024 02:11 PM)
416 Megtekintések
Bakonyiember
First Poster
Beállítások
Szép és jó az új frissítés,DE a fordítóból gyönyörűen kivették a magyar nyelvet,így az s-pen használata közben a fordítóra mész ott bizony nulla a letölthető magyar nyelv 😡😡😡

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Áttérnek a Galaxy AI fordítójára mindenhol a rendszerben, ami sajnos nem tud magyarul, így ezért nem tud jelenleg az S Pen magyarra fordítani. Helyette a Google To Search fordítási lehetőség lehet egy opció.

Nagyon sokszor feljött már a téma, érdemes rákeresni posztokra, hátha megtalálod ott is, amire te keresed a választ.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

11 Válaszok
Gadam97
Voyager
Beállítások
Amúgy erről minden héten lesz aki írni fog. Lejjebb van róla írva hogy miért nincs. 😬
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Áttérnek a Galaxy AI fordítójára mindenhol a rendszerben, ami sajnos nem tud magyarul, így ezért nem tud jelenleg az S Pen magyarra fordítani. Helyette a Google To Search fordítási lehetőség lehet egy opció.

Nagyon sokszor feljött már a téma, érdemes rákeresni posztokra, hátha megtalálod ott is, amire te keresed a választ.
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Mivel magyar nyelvi csomag nincs az AI funkciókhoz jelenleg, így magyar nyelven nem működik a stylus fordítás.
Helyett ahogy @GTamás is írta, ott van a Bekarikázással keresés fordítás funkciója.
0 tetszik
Ferenc77
Pioneer
Beállítások
Persze hogy minden héten ír valaki, az egyik leghasznosabb funkciót cseszték el. Gratulálok a samsungnak! Legutóbb a telefon megkeresése bixby vel funkciót cseszték el az már legalább újra jó.
Teknöc
First Poster
Beállítások
Valóban visszatérő poszt a Magyar nyelv likvidálása az S pen fordítójából. De csoda!? Az egyik, ha nem a legfontosabb funkció vesztette értelmét!
Members_sThc1Bj
Apprentice
Beállítások

Szia! 2025 van és a S24FE készülék boldog tulajdonosa vagyok és ha tudom előre, hogy a kedvenc Samu internet böngésző nem tudja a magyar nyelvet amit szinte minden más tud akkor nem fizetek érte ennyi pénzt. Remélem sokan járnak így és legközelebb mint csalódott vásárlók nem fognak Samsung terméket venni. 

0 tetszik
Members_sThc1Bj
Apprentice
Beállítások

Szerintem oda is kell nyelvi csomagot letölteni és abban nincs ott a magyar ... 

0 tetszik
Members_sThc1Bj
Apprentice
Beállítások

Szerintem nem csak ott minden fordítóbol hiányzik a magyar nyelv, ami Samu. Én is próbálkoztam régebbi böngeszővel amiben van magyar nyelvi rész, de így sem működik. Nem kell Samsung internet böngésző, lehet helyette bármit használni, de valahol szerintem nagyon ciki, persze van más is ami ettől rosszabb a vicces 4700mah akkumulátor a bővítés kivégzése és legtöbb esetben 128 GB belső tároló méret, Jack csatáit már nem is érdemes mondani. 

0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Bekarikázással keresésbe nem kell külön nyelvi csomagot letölteni, mert Google funkció és online működik.
0 tetszik