Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ztráta mobilní konektivity

(Téma vytvořeno: 05-07-2022 01:58 PM)
334 Zobrazení
MRSTANIIK
Explorer
Možnosti

Stává se to někomu taky? 

Potřebuji radu. 

Používám s 22 ultra. 

mám dual sim 2x Vodafone CZ (pro VDF i pracuji)

1x Esim

1x uSim trio (plastová karta)

A stává se mi, že vypadávají data (buď vůbec není vidět u signálu používaná technilogie nebo tam vidět je ale data nejdou)

- Také se mi stává, že jedna ze sim najednou z ničeho nic ztratí kompletně signál (ukáže se přešktnuté kolečko)

-Též se stává, že ztratí signál obě sim najednou. 

- Nebo mi přijde, že je ho i nezvykle málo (síla)

Výměnu sim jsem zkusil, ale tím to zaručeně není. 

VoLTE vypnuto

Na sekundární sim nastaveno pouze 2G režim na druhé automaticky 4G/3G/2G (prostě bez 5G)

Mám verzi 12/256 GB

Zkoušel jsem obnovení továrních dat (se zachováním eSim).

zkoušel jsem boot menu, kde jsem smazal Catche.

Další tipy a nápady co s tím? + Má někdo ještě stejný problém a jak jste ho řešili, řešíte? 

Díky všem!

Galaxy S22 Ultra

0 Like
6 Odpovědi
PetrKaspar
Navigator
Možnosti
Tenhle problém má víc uživatelů. Chyba je na straně Samsungu a údajně už 3 měsíce pracuje na odstranění této závady. Nezbývá než čekat nebo telefon reklamovat
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Proč vypnuté volte a 5g? Já mám zapnuté vše a nemám problémy (vdf esim + tmobile Sim).
0 Like
MRSTANIIK
Explorer
Možnosti
Nefunguje to s tím ani bez toho, byly to varianty co bylo mohlo být za problém
0 Like
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Na odstranění závady se pracuje. Buď počkejte nebo telefon reklamujte.
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Vodafone má bohužel mizerné pokrytí v budovách. Měl jsem na S9+ a místo LTE co jsem měl u tmobile mi taky u Vodafone padal internet nebo jsem měl jen E.
0 Like
SMarek
First Poster
Možnosti
Podobný problém řeším od poslední aktualizace. Stává se mi, že si přístroj jaksi neříká o další balíčky dat a neustále se mi tím přerušuje a obnovuje plynulý tok dat. Je to hodně omezující. Z online poradny mi poslali rady typu obnovení továrního nastavení, výměnu SIM karty a nepoužívání aplikací třetích stran, což jsem odmítl. Takže čekám na nějakou novou aktualizaci, která by mohla můj problém vyřešit.
0 Like