Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Změna výchozích aplikaci

(Téma vytvořeno: 09-03-2022 07:07 PM)
1216 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak změnit na S22 ultra výchozí aplikace. Místo Samsung Kalendar a Galerie na Google Kalendar Fotky google. A jakým způsobem propojit galerii a fotky google. Při výběru fotek z apek, to bere pouze galerii, kde nic není. DÁ se nejak upravit postrani tlacitko, aby misto Bixbiho tam byl Google Asistent? Děkuji.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

A máte nějakou aplikaci opravdu nastavenou jako výchozí? Já si to teď zkusil, měl jsem to tak jako vy, ale když jsem pak kliknul na nějaký obrázek, telefon se zeptal, kterou alikaci chci použít. Klikl jsem na Vždy a vybral Galerii a teď už to smazat jde.

Ono to vybrání apliakce je trochu krkolomé. Kliknete na soubor, zobrazí se seznam dostupných aplikací, vy jednou kliknete na aplikaci a pak na Vždy.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
9 Odpovědi
Maras86
Pathfinder
Možnosti
Zdravím,

Pošlu odkaz, kde by mohla být částečná odpověď .. Jsou tam i obrázky. Možná to pomůže.

https://www.svetandroida.cz/jak-zmenit-vychozi-aplikace-one-ui-samsung/
0 Like
Maras86
Pathfinder
Možnosti
Co se týče bočního tlačítka, tak nastavení najdete v menu Rozšířené funkce/boční tlačítko. Můžete dvojklikem spustit aplikaci.. Trochu si s tím pohrajte 👍🏻Screenshot_20220309-220951_Settings.jpgScreenshot_20220309-220947_Settings.jpg
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Děkuji, kouknu na to,už si s tím hrají 10 dnů a přemýšlím, zda to vrátím (13 let na Applu), toto vím, ale google asistent tam nejde narvat - stihnout a drzet
0 Like
Maras86
Pathfinder
Možnosti
Rozumím, není zač. Změny oproti Apple určitě budou, né všechny ale k lepšímu 🤭
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Díky, ale to byla cesta do pekel, smahne to všechny aplikace, nelze udělat u vybrané. Co jsem potřeboval, to neřeší. Pokud má někdo eset a zamknutou esim, tak to zablokuje zařízení .😬
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, najděte si aplikaci, která je nyní vchozí, podržte na ní prst a vyberte Informace. Tím se dostanete do vlastností aplikace a tam je tlačítko Nastavit výchozí. Vyberte Smazat výchozí nastavení a při dalším kliknutí na odkaz nebo obecné volání třeba kalendáře se systém zeptá, kterou aplikaci chcete používat.

Pokud Vás to zajímá hlouběji, jedzná se o odchytávání Intends (záměrů), kdy třeba nějaká aplikace chce telefonovat, tak odešle systému žádost o volání a systém na základě té žádosti sám vyhodnotí, které aplikaci to předá. Řekl bych, že to je něco jako koncovky souborů ve Windows, ale vylepšené, ale protože jsme zmínil Apple, tak nevím, jestli nemáte i Mac a jestli tohle vůbec znáte (matně vím, že Apple to má jinak - asi lépe).

Ohledně Asistenta, existují aplikace, které to umí, např. Power Button Remapper: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.sidekeybuttonremap 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Dobrý den, děkuji Vám za typy, apku vyzkouším. Změna té výchozí nefunguje, tlačítko smazat je u všech apek neaktivní i u nativních i doinstalovaných viz screen.Screenshot_20220310-091527_Settings.jpg
0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

A máte nějakou aplikaci opravdu nastavenou jako výchozí? Já si to teď zkusil, měl jsem to tak jako vy, ale když jsem pak kliknul na nějaký obrázek, telefon se zeptal, kterou alikaci chci použít. Klikl jsem na Vždy a vybral Galerii a teď už to smazat jde.

Ono to vybrání apliakce je trochu krkolomé. Kliknete na soubor, zobrazí se seznam dostupných aplikací, vy jednou kliknete na aplikaci a pak na Vždy.

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Předtím jsem to pochopil špatně, nyní tomu rozumim a mám nastaveno. Děkuji. Jsem si myslel, že se dá Galerie kompletně přemapovat tak, že po kliku na galerii se zobrazí fotky google