Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zablokovaný telefón

(Téma vytvořeno: 11-09-2024 01:25 PM)
1111 Zobrazení
Šaman
Voyager
Možnosti
Čaute... Neviem či má niekto s tým skúsenosť,ale kúpil som dcére telefón z druhej ruky a pýta odomňa pin, ktorý neviem.S majiteľom po predaji nemám už žiadny kontakt a nekomunikuje so mnou.Píše mi hlášku Zadajte pin kód. Telefón bol resetovaný s obnovením predvolených nastavení od výrobcu.Zadajte kód PIN na jeho odomknutie.Mám podozrenie na podvod,ale polícia tvrdí, že telefón nie je kradnutý.Nevie niekto ako sa posunúť ďalej? Ďakujem za každé možné riešenie. 
0 Like
Přejít na řešení
Šaman
Voyager
Možnosti
všimol som si,že ta faktúra čo mám na akože pôvodného majiteľa nesedí so S/N na krabičke. IMEI krabičky zase sedí s IMEI na telefóne. 20240911_104709_1000003291_1726044604.jpg20240911_104649_1000003290_1726044631.jpg
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Přesně tohle mně napadlo - to už ani zloději netuší, že ukradený android je stejné těžítko, jako iOS? Strašný...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
To je škoda s pokladničným dokladom by Vám to mali v servise resetovať, ale takto to vyzerá skôr na podvod, pokiaľ len pôvodný majiteľ nemal viacero zariadení a došlo len k zámene.
0 Like
Šaman
Voyager
Možnosti
Tiež sa mi to zdá ako podvod,len nechápem ako je možné, že mi poslal telefón s krabičkou kde sedí IMEI kód na telefóne s IMEI kódom na krabičke.Na polícii mi povedali,že nemajú info o tomto telefóne, že by bol kradnutý.Aj som to niekde pozeral podľa IMEI a tiež mi to ukázalo,že telefón nie je kradnutý.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Jeste zkontrolujte pres kod *#06# jestli vam sedi seriove cislo telefonu a krabicky. Je mozne ze mate jen jinou uctenku, ale krabicka i telefon jsou ok.
Kazdopadne doporucuji nahlasit podvod. Mate nefunkcni telefon a prodejce nekomunikuje. Policie si prodejce uz dohleda (nejaky kontakt jste preci spolu mit museli ne?).
I kdyby se to ukazalo jako nedorozumeni, nikdo vam hlavu neutrhne.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Zlodeji mozna tusi..ale proste to i nefunkcni prodaji dal jako (asi) v tomto pripade a maji vydelane.
Šaman
Voyager
Možnosti
ten kód nemám ako zadať v tom telefóne.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Ah...pravda.....neuvedomil jsem si...
0 Like
piters50
Voyager
Možnosti
Kdysi jsem koupil samsung ze zastavárny a po 3 týdnech, to nechcete, při pokusu o volání místo spojení hláška že telefon je odcizený.
Vrátit, nechat si cihlu, co teď.
IMEI registrované jako zcizene, u nás už si nezavolate.
Přehrál jsem přes kabel Rom a dokonce i změnil IMEI.
Výhoda byla, že pin jsem věděl a šlo měnit IMEI softwarem.
Mými jsem už nezkoumal zda to je ještě možné na nových deskách.
Obejít pin a Flash, jinak to bude cihla nebo zkusit policii.
Dneska už díky EU na Googlu tyto programy na opravu nevyhledate. Cenzura není jen na politiku.
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Bohužel musíte projevit iniciativu a jet za tím člověkem a vše vyřešit osobně, nebo mu zašlete imei a sériový kód a ať vam pošle v PDF fakturaci. Prodejce dokáže kdykoliv dodatečně vyjet fakturu.
0 Like