Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zablokovaný telefón

(Téma vytvořeno: 11-09-2024 01:25 PM)
1099 Zobrazení
Šaman
Voyager
Možnosti
Čaute... Neviem či má niekto s tým skúsenosť,ale kúpil som dcére telefón z druhej ruky a pýta odomňa pin, ktorý neviem.S majiteľom po predaji nemám už žiadny kontakt a nekomunikuje so mnou.Píše mi hlášku Zadajte pin kód. Telefón bol resetovaný s obnovením predvolených nastavení od výrobcu.Zadajte kód PIN na jeho odomknutie.Mám podozrenie na podvod,ale polícia tvrdí, že telefón nie je kradnutý.Nevie niekto ako sa posunúť ďalej? Ďakujem za každé možné riešenie. 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Šaman Myslím, že už jsme tady napsali maximum a jediný kdo Vám aktuálně může pomoci je osoba/obchod, od kterého jste telefon zakoupil, protože to vypadá, že Vás bohužel vzal někdo na hůl... Asi jediné ponaučení pro příště je nakupovat od ověřených obchodů - ano, každý pak nadává, že je to drahé atd., ale nestane se, že by Vám přišel telefon v tomto stavu. Níže přikládám seznam partnerů:

fajnSnek_0-1726209414272.png

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

40 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
jediné, čo viem odporučiť je snažiť sa skontaktovať predajcu a v prípade nereagovania podať trestné oznámenie. Aj pokiaľ telefón nie je kradnutý, tak pre podvod je to možné. Môže sa stať, že sa tomu policajti budú chcieť vyhnúť ak je hodnota menšia, ale trval by som na tom. Pokiaľ poznáte totožnosť a adresu predajcu, tak rovno vyzvať ho v nejakej lehote na nápravu a potom žalovať.
Platba prebehla v hotovosti?
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti

Nezustala tam SIMka (s pinem)..případně eSIMka (ta přežije i tovární reset)? Pokud byl telefon tovarne zresetovany, pin by chtít nemel (maximálně heslo pro google účet po nesprávně provedeném resetu, ale pin nikoliv)....

Tohle vypada na pin SIM karty...

0 Like
Šaman
Voyager
Možnosti
Tieto hlášky sa mi zobrazujú.... Sim tam nebola, skúšal som len svoju... esim neviem 20240911_135135_1000003295_1726055495.jpg20240911_125453_1000003294_1726052124.jpg20240911_125316_1000003293_1726051996.jpg
0 Like
Šaman
Voyager
Možnosti
Ďakujem za info,platba prebehla v hotovosti na pošte,balík som mal na dobierku.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Takze klasika...FRP.....tvrde provedeny reset z recovery modu...zrejme čórka...bez majitele google uctu, ktery byl v telefonu registrovany se dal nedostanete (ani servis vam bez dokladu nepomuze)
Šaman
Voyager
Možnosti
Bol som na polícii, ale na čorku to nevyzerá.Mám od toho aj doklad,aj keď nie na meno majiteľa,ktorý mi to predal,ale faktúru mám.Asi telefón bol už po 2 majiteloch.Aj krabička k tomu je a dokonca aj sedí IMEI na telefóne s IMEI na krabičke.Čorky väčšinou predávajú bez krabičiek.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
V tom pripade jen majitel blbě provedl reset. Pomoct vam muze jedine on...
Ale zkuste zapatrat na internetu..u starsich telefonu slo frp obejit (postupy jsou ale dost komplikovane)..ale treba budete mit stesti
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Šaman

Tak "čorka" to byt nemusí, ale ten kdo telefon prodával neprovedl odhlášení účtu Google před resetem telefonu... Každopádně sám se nikam neposunete, zkuste se domluvit s prodávajícím nebo se obrátit na kupujícího z faktury...

fajnsnek2
Šaman
Voyager
Možnosti
Dobrý deň,myslím že telefón asi zlé odhlásil posledný majiteľ.Asi majiteľa telefónu na faktúre je zbytočne kontaktovať,keď ho používal posledný majiteľ,ktorý ho predal mne.Bohužiaľ nevedel som, že budem 3 majiteľ.
0 Like