Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Video editor

(Téma vytvořeno: 25-09-2022 04:30 PM)
411 Zobrazení
OL87
Journeyman
Možnosti
Zdravim, jde vam strihat video na casove ose video editoru?S22 Ultra.Diky.
0 Like
5 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @OL87,

nemám sice k dispozici S22 Ultra, ale kolega @fajnSnek, @potasm nebo @Libb by to mohli vyzkoušet. Já když jsem to teď zkoušel na Fold 2 (není tam ale ještě poslední verze One UI, kterou byste měl mít na S22 Ultra), tak naprosto základní střih tam funguje - tedy je to spíše ořez daného videa na část, kterou chci oříznout, o žádné pokročilé funkci střihu videa zde nemůžeme mluvit, ale občas se to hodí. Měl jste tedy na mysli toto nebo nějakou další funkci?

Screenshot_20220926-110547_Video Editor.jpg

Hezký den.

0 Like
OL87
Journeyman
Možnosti
Diky za reakci myslel jsem ze to zvladne alespon vybrat dany usek a pak kousky spojit do jednoho.
0 Like
MarNs
Pathfinder
Možnosti
Mám S22U a řekl bych, že Editor - střih, funguje jak má. Jedná se o základní úpravu, ale funguje. Potáhnu jezdec zleva, vyberu nůžky, potáhnu jezdec zprava a dám uložit. Víc od toho asi nečekejte.Screenshot_20220926-114644_Video Editor.jpg
0 Like
OL87
Journeyman
Možnosti
Diky asi sem cekal ze to nabidne daleko vic funkci.
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Rozumím a souhlasím @OL87 , ale tak jak píše @MarNs, tak na S22 Ultra to je stejné jako u mne...Tedy základní střih / ořez videa, ale na další pokročilejší funkce bude nutné asi instalovat specializovanou aplikaci...

0 Like