Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Stabilizace video - S22 ultra - problém?

(Téma vytvořeno: 16-10-2022 12:47 PM)
520 Zobrazení
DMN87
Voyager
Možnosti
Zdravím, teď já přicházím s otázkou ohledně stabilizaci obrazu protože myslím že něco je špatně. Dneska jsem točil pár videí a přišlo mi že stabilizace jakoby funguje ale po chvíli se vypíná. Všiml si někdo něco podobného? Stačí zkoušet zapojit video a lehce mobilem hýbat, na začátku vše je stabilní a po nějakých cca 4sec stabilizace se vypíná. Dřív jsem taky mohl s mobilem běžet a točit a vše bylo relativně v pohodě, teď je to hrůza. Přidávám krátké video jak to vypadá kdy běžím a točim. (Ano video stabilizace je zapnuté v nastavení:)

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Zkusil bych vymazat data a paměť aplikace.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Zkrátka si to chce užívat s Vámi, legrace stranou, vyzkouším - nejprve však, používáte i "Super stabilní"?
0 Like
DMN87
Voyager
Možnosti
Zkoušel jsem taky ale fungovalo jen chvilku a přestalo, není to fakt v pořádku a zajímá mne zda vše tak máme po poslední aktualizaci
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
U mě vše v pořádku.
0 Like
DMN87
Voyager
Možnosti
To je prostě fakt divne, vypnul jsem v nastavení stabilizace video a stabilizace teď funguje 😅 pokud v nastavení stabilizace zapnu tak přestává fungovat, prostě nemá to vůbec logiku
0 Like
Řešení
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Zkusil bych vymazat data a paměť aplikace.
DMN87
Voyager
Možnosti
Taková jednoduchá věc na kterou jsem úplně zapomněl a samozřejmě pomohlo a vše už funguje jako má ! Díky realjackowl !
DMN87
Voyager
Možnosti
Aktualizace na android 13 a oneUI opravila chybu a stabilizace zase funguje normálně.
0 Like