Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

soubor RAR

(Téma vytvořeno: 03-11-2022 05:56 PM)
404 Zobrazení
P69
Pioneer
Možnosti
Dobrý  den, můžete mi prosím poradit jak  v S22 ultra otevřít soubor RAR? Je instalován A13.Děkuji.
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Hezký den, nativně nejsou soubory s příponou .RAR podporovány. Pro jejich otevření/extrahování je zapotřebí nainstalovat dodatečnou aplikaci. Osobně doporučuji ověřenou aplikaci RAR od vývojářů win.rar (dostupná na Obchodě Play).

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, když jsem se pokusil otevřít RAR v aplikaci Moje soubory, nabídla mně apliakce hledání v Play a našla aplikaci RAR. Dál jsem to nezkoušel. Ale funguje otevírání napřímo v aplikaci Total Commander, která je pro Android zdarma, a kterou doporučuju.

Screenshot_20221103_204521_My Files.png Screenshot_20221103_204528_Google Play Store.png Screenshot_20221103_204844_Total Commander.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
11 Odpovědi
Řešení
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Hezký den, nativně nejsou soubory s příponou .RAR podporovány. Pro jejich otevření/extrahování je zapotřebí nainstalovat dodatečnou aplikaci. Osobně doporučuji ověřenou aplikaci RAR od vývojářů win.rar (dostupná na Obchodě Play).
P69
Pioneer
Možnosti
Děkuji za info, zkusím. Na S21 ultra to funguje bez problémů , aniž bych musel cokoliv instalovat, proto jsem si myslel, že je to funkční i zde.
0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, když jsem se pokusil otevřít RAR v aplikaci Moje soubory, nabídla mně apliakce hledání v Play a našla aplikaci RAR. Dál jsem to nezkoušel. Ale funguje otevírání napřímo v aplikaci Total Commander, která je pro Android zdarma, a kterou doporučuju.

Screenshot_20221103_204521_My Files.png Screenshot_20221103_204528_Google Play Store.png Screenshot_20221103_204844_Total Commander.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
P69
Pioneer
Možnosti
Děkuji za info. Nainstaloval jsem si aplikaci RAR z předchozí odpovědi a již to funguje. Zkusím i Total Commander a uvidim, která mi bude více vyhovovat. Nicméně to, že to není funkční v základu jako v předchozím modelu S21 ultra je krok zpět.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Myslím, že to není krok zpět. Za prvé RAR je dnes už celkem kuriozita, za druhé je určitě lepší nechat uživatele vybrat aplikaci, jakou chce, než udržovat kód pro takto málo rozšířený typ souboru přímo v systému.

V každém případě bych Vás poprosil, kdybyste mohl označit užitečné rady jako řešení, děkuji.

0 Like
P69
Pioneer
Možnosti
V pohodě, jen mi to přišlo jednodušší. Snad jsem to označil dobře. Dík za vstřícnost.
0 Like
stanlly
Pioneer
Možnosti

Dobrý den, mám podobný (stejný?) problém. Nemohu otevřít v aplikaci Gmail soubor zip viz obrázek. Po instalaci aplikace RAR (zkoušel jsem i Total Commander), my vyskočí hláška, že nejde stáhnout. Telefon mám Samsung S23, můžete mi poradit, co mám povolit či nastavit, aby fungovalo? Děkuji za pomocScreenshot_20240305_193836_Gmail.jpgScreenshot_20240305_193901_Gmail.jpg

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, RAR prostě odinstalujte a pak jděte do Moje soubory, nastavení a tam výchozí a obnovte to. Total Commander ale používám běžně, ten si ale nepřebírá soubory jako výchozí, proto je bezpečnější.

Jinak se těžko radí, když ten telefon nemám v ruce. Pokud jste z nějakého většího města, ideálně kde je značková prodejna Samsung, bývají tam šikovní lidé - Galaxy konzultanti - kteří poradí. Případně zkuste zavolat na infolinku, tam se s vámi umí spojit pomocí aplikace Smart Tutor a nastaví to vzdáleně. Jen si nejsem jistý, jestli budou ochotní řešit problém s aplikací třetí strany, musíte to podat tak, že to nefunguje a RAR raději nezmiňovat :winking-face:

0 Like
stanlly
Pioneer
Možnosti

Děkuji za rychlou reakci. Takže jestli jsem dobře pochopil, tak se s tím nedá nic dělat (aspoň takhle přes chat)? 🤔

Mě  právě nejde stáhnout ani ta příloha, abych mohl po té rozbalit. Pořád mi to píše, že musím na google play najít takovou, ve které to půjde, a pak stejně příloha nejde ani stáhnout.

Právě jsem myslel, že telefon (nebo ten Gmail) bude mít v sobě nějakou aplikaci, která to dokáže rozbalit. 

Škoda, budu muset popřemýšlet o jiném e-mailovém klientovi 🙂

0 Like